Sterke punten: snelheid van reageren

prima ervaring

Sterke punten: geen

Sterke punten: Veel keuze

Sterke punten: Duidelijke informatie

Duidelijke mooie website, levering is zsm en indien dit niet mogelijk is duidelijke info over wanneer het wel geleverd wordt. Ook krijg je de keuze om alvast de rest vd bestelling uit te leveren of te wachten en alles in 1keer te verzenden

Sterke punten: geen poespas snelle levering

lekker makkelijk veel keus

Sterke punten: Prima product. Snelle levering.

Prima communicatie.

Sterke punten: Goed product

Sterke punten: Product

Redelijk goed

Sterke punten: Geen

Bestelling gedaan tijdens de actie periode. Extra betaald voor avond levering echter geen levering binnen 24 uur en bezorger kwam overdag. Bericht gezonden over dagbesteding en extra betaling. Reactie was aangegeven dat bestelling wellicht niet op tijd geleverd kon worden ivm drukte actie periode. Geen info over extra betaling welke voldaan was. Enfin laatste keer dat online besteld heb, klantenservice maakt zich ervan af met een dooddoener.

Slecht!!!

Sterke punten: Produkt

Levering traag

Sterke punten: Kwalitatief mooi en duurzaam product

Goed maar trage levering.

Sterke punten: assortiment

bestellen gaat snel en simpel, vond het jammer dat tijdens de actieperiode de verzending langer op zich liet wachten en dat ik daar niet actief over werd geinformeerd, bijv. per email.

Sterke punten: Goed

Ik hoorde niets van bestelling heb zelf gebeld ben beetje afgeserveerd dat erg druk was vond slecht reclame voor jullie

Sterke punten: Over het algemeen goede kwaliteit

Alle bestellingen altijd snel ontvangen

Sterke punten: Prima producten, prima site.

Ok

Sterke punten: ?

Zou volgende werkdag geleverd worden, maar woensdag besteld en pas dinsdag geleverd

Sterke punten: Kwaliteit producten goed

Sterke punten: Goede prijs

Op zich wel goed bedrijf

Sterke punten: Keuze

Sterke punten: Goede kwaliteit ondergoed

Goed bedrijf ik gebruik sloggi ondergoed al zolang het bestaat.

Sterke punten: ?

Sterke punten: Bij de sloggie actie ben je niet verplicht om 3+1 artikel af te nemen, maar je krijgt toch de 25% korting

Helaas heeft een meer dan een week geduurd voordat ik mijn bestelling binnen had, ook zonder opgaaf waarom het zo lang moest duren. Ik had juist bij dit bedrijf besteld om mijn bestelling wat eerder te kunnen ontvangen. Gemiste kans om even een e-mail te sturen of te bellen dat er om wat voor reden dan ook vertraging is

Communicatie kan beter

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.