Sterke punten: duidelijke site

Sterke punten: Regelmatig een update van de order

De levering heeft veel te lang geduurd

Sterke punten: Snel

Sterke punten: Goed produkt

Zie antwoorden verder

Sterke punten: zijn vriendelijk

Sterke punten: Mooie website

Eindelijk fijn ondergoed voor maximale bewegingsvrijheid bij wandelen en macro fotografie dacht ik, ik heb onlangs de Sloggi 24/7 cotton maxi gekocht. Hij zit op zich perfect, maar nu blijkt dat je de stiknaad aan de achterkant voortdurend langs je huid voelt schuren en dat is bijzonder hinderlijk. Een miskoop, waarom zitten ze niet gewoon aan de zijkant? Het enige wat ik nu kan bedenken is om reparatiestof over de naad te strijken. Geen tweede hiervan helaas.

Sterke punten: Geen sterke punten

alles OK. Echter is het verkeerde product geleverd. Ik heb per mail direct na ontvangst gereclameerd, mocht echter nog geen reactie ontvangen. Hoop dit komende week te ontvangen

Sterke punten: Prima klantenservice

na een klacht over het product ben ik uitstekend geholpen

Sterke punten: Goede producten

Goed, bestellingen altijd goed geleverd. Levering duurt soms wat lang. Op de site staat op werkdagen voor 23u besteld volgende werkdag geleverd, ik neem grotere marge om teleurstelling te voorkomen dat het product er niet op tijd is.

Sterke punten: gewoon goed

goede prettige ervaring

Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: info op de site

een succes

Sterke punten: snelle levering

heel goed

Sterke punten: Zeer snelle bezorging

Zeer goed!

Sterke punten: Makkelijk thuis uitzoeken

Sterke punten: Goede kwaliteit en snelle levering

Een bedrijf wat zeer goede kwaliteit waarmaakt en waar ik graag koop

Sterke punten: Heel erg duidelijk, overzichtelijk.

Eerste ervaring

Sterke punten: Niks bijzonders

Zitten lekker

Sterke punten: Geen

Goede kwaliteit.

Sterke punten: Kwaliteit

Sterke punten: prijs kwaliteit en snelheid

uitstekend

Sterke punten: Duidelijke informatie

Sterke punten: Transparant en snel

Prima! Heldere communicatie.

Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: weet ik niet

on line besteld, prima verlopen

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.