Sterke punten: Snelle levering, goede kwaliteit

Sterke punten: Overzichtelijk en duidelijke info. Bestellen gaat snel

Prima geregeld allemaal

Sterke punten: Correct

Sterke punten: Alles is prima

Betrouwbare site, snelle levering

Sterke punten: echt sloggies!

goede inforatie en snelle afhandeling

Sterke punten: kwaliteit

snelle levering, goede verpakking

Sterke punten: Hoe logisch vinden jullie het zelf om dit vlak verplicht te stellen!

Ik ben niet tevreden. Ik bestelde onderbroeken en een hemdje. De onderbroeken waren niet op voorraad. Ik kreeg in de mail alleen de optie om een deellevering te doen of iets anders te bestellen. Beide wilde ik niet. Ik wilde gewoon wachten tot alles er was of geheel annuleren maar die optie werd niet geboden. Ongevraagd kreeg ik alsnog een deellevering.

Sterke punten: ????

Jammer dat bij aankoop niet wordt vermeld dat bestelde niet op voorraad is. Men wekt de indruk dat bestelde snel geleverd wordt. Echter na bestelling en betaling volgt bericht dat het bestelde helaas niet op voorraad is, dus vertraging in levering. Wanneer dit bij bestelling wordt vermeld kan ik nog kiezen of ik wil stoppen/of doorgaan.

Sterke punten: Fijne onderbroeken

Super snel

Sterke punten: duidelijke website

Sterke punten: De eerste bestelling was de volgende ochtend vroeg geleverd. De zero feel lace beha zit echt heerlijk

De producten zijn erg fijn, maar de bezorging laat nogal lang op zich wachten!

Sterke punten: Groot aanbod, duidelijke informatie, snelle bestel-en verzendbevestiging, snelle levering, nette service.

Nette service, groot aanbod en snel geleverd!

Sterke punten: redelijke kwaliteit

Helaas geen verzending met PostNl naar onze postbus

Sterke punten: Niet speciaal. Ik ben gewoon dik tevreden

Snel geleverd. Alles prima in orde

Sterke punten: Duidelijk website, eenvoudig bestellen.

Sterke punten: Keurig verpakt

Sterke punten: prima

Sterke punten: Niet expliciet

Goed vetegeld

Sterke punten: Ik ben tevreden over jullie producten. Ik word er blij van en het zit goed. Ga zeker later opnieuw bestellen!

Sterke punten: Ruilmogelijkheid

Bij de keuze welke maat en model bij mij passen was het prettig om thuis te kunnen passen.

Sterke punten: Ziet er netjes uit, het is stevig.

Netjes , en duidelijk

Sterke punten: Geen

Sterke punten: Snel

Sterke punten: Snelle levering. ??

Nog nooit eerder besteld. Maar ging makkelijk en snel.

Sterke punten: Goede website.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.