Sterke punten: Bestellen gaat makkelijk

Levering duurde ruim 4 weken. Toen ik wilde annuleren was de levering ineens onderweg...

Sterke punten: Nee!

Toting toe goede ervaring!

Sterke punten: Ik kon eenvoudig een bestelling van vorig jaar herhalen. Volgende dag al in huis, super!

Snel weer besteld!

Sterke punten: Gemakkelijk (winkel hebben vaak maar een beperkte selectie op voorraad)

Sterke punten: Nee

Matig.

Sterke punten: Nvt

Duurde lang voor geleverd kon worden

Sterke punten: Een deel van mijn bestelling was niet op voorraad. Ik werd keurig geïnformeerd over de mogelijkheden maar koos zelf om te wachten. Tot het echt te lang duurde. Toen heb ik via de mail contact gehad. Prima afhandeling! Snelle levering van 2 producten en snel geld terug van de ontbrekende.

Zie Sterke punten.

Sterke punten: Neen

Sterke punten: Geen

Slecht

Sterke punten: Nee

Sterke punten: Netjes verpakt en snel geleverd

Goed product, snel geleverd

Sterke punten: geen

Sterke punten: ?

Prima ervarinmg

Sterke punten: .

Sterke punten: Op dit moment niet !

De bestelde artikelen waren niet op voorraad. Advies: meld dit direct op de website. De klant kan dan kiezen of hij wel of niet bestelt. Tussendoor wel regelmatig een berichtje over de lange levertijd. Uiteindelijk werd een deel geleverd. En op hetzelfde moment de factuur met het volledige bedrag. Volgens mijn account is de hele bestelling geleverd. Dat is dus niet zo. Tussendoor telefonisch contact met de klantenservice. Deze dame mocht best wat vriendelijker zijn ! Ik wacht nog op antwoord op de vraag die ik heb gesteld op het contactformulier om de nota aan te passen om alleen de geleverde artikelen te betalen.

Sterke punten: Goed materiaal, goede communicatie.

Okay, maar het duurde 6 weken voordat de bestelling bezorgd werd!

Sterke punten: Ze leveren wat ze adverteren

Regelmatig bestelling gedaan en altijd zeer tevreden.

Sterke punten: Geen

Heb ik mijn mening over heeft ruim 4 weken geduurd

Sterke punten: Snelle levering

Overzichtelijke site en klantvriendelijk. Snel antwoord op mail.

Sterke punten: Goede spullen

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.