Sterke punten: Goede site.

Prima geregeld.

Sterke punten: Goed product

Slechte enquetestructuur

Sterke punten: Kwaliteit producten,

Heel goed!

Sterke punten: ?

Nog niets ontvangen. Wel steeds bericht dat 't later komt.... maar langzaam aan vind ik t wel lang duren

Sterke punten: Geen idee

Slechte levertijd

Sterke punten: Nee

Het motto: voor 16uur besteld, morgen in huis. Daar klopt niets van. Na 4 dagen heb ik gebeld en toevallig werd de bestelling die middag verzonden. En deze gang van zaken heb ik al eerder meegemaakt. Het bestellen gaat snel,maar de verzending duurt lang.

Sterke punten: Geen idee

Slecht, zit al 6 weken te wachten op heren slips. Telefoon niet bereikbaar, e-mail wordt niet opgeredderd. Heb 4 x gevraagd geld terug nog steeds niets.

Sterke punten: snelle levering

mooie producten en snelle levering

Sterke punten: Erg eenvoudig om te bestellen

Erg prettig, makkelijk bestellen en snelle levering!

Sterke punten: Goede kwaliteit, zit heerlijk

Sterke punten: Overzichtelijke site

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Sterke punten: De kwaliteit van Sloggies is goed.

Helaas was een deel van mijn bestelling (voorlopig) niet leverbaar. Toen ik telefonisch probeerde de restbestelling te wijzigen naar een ander model, bleek dat ook niet leverbaar. Maar beide modellen staan wél op de website als zijnde leverbaar. Vraagtekens dus.....

Sterke punten: Nvt

De site vind ik niet gebruiksvriendelijk

Sterke punten: genoeg communicatie

Sterke punten: Geen

Waardeloos

Sterke punten: n.v.t.

positief

Sterke punten: kwaliteit prijs ok

Sterke punten: Snel

?

Sterke punten: snelle levering

heel fijn

Sterke punten: Fijne producten, goede telefonische klantenservice

Positief

Sterke punten: Snel en betrouwbaar met goede service

Snel en betrouwbaar

Sterke punten: Goede spullen

Kreeg antwoord op mijn vraag

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.