Sterke punten: Heb er geen

Summier maar goed

Sterke punten: Groot assortiment

Sterke punten: Voldoende keuze

Erg lange levertijd. Deels begrijpelijk in deze tijd dat ze niet de volgende dag kunnen leveren, maar 3 weken vind ik toch echt wel te lang.

Sterke punten: Veel keus, goed assortiment

Kon beter, op de site staat voor 4 uur besteld morgen in huis. Maar het duurde 2 dagen voor dat ik het had. Had graag willen weten dat het iets langer duurde dan normaal. Of dat jullie het druk hadden.

Sterke punten: Snel besteld. Goed verpakt

Snel besteld Maar wel heel lang wachten totdat het bezorgd werd. En dit was de vorige keer ook zo .

Sterke punten: Goede kwaliteit

Heb een goede ervaring met het bedrijf !

Sterke punten: Bestelgemak.

Levertijd laat, geen melding van gehad. Zelf achteraan moeten mailen. Niet klantgericht.

Sterke punten: Website

27-12 bestelling geplaatst, 11-01 zelf een mail gestuurd om te vragen waar bestelling blijft! GEEN REACTIE GEKREGEN, maar toevallig se dag erna een verzendbevestiging!

Sterke punten: nvt

nvt

Sterke punten: snelle vriendelijke reactie nadat ik gemaild had mijn bestelling nog steeds niet te hebben ontvangen

Sterke punten: heb ik niet

late levering

Sterke punten: Geen

Qua levering niet positief.Duurt langer dan een week voordat het geleverd wordt. Dat staat niet op de website. Ze kunnen beter levering na 2 weken beloven . De meeste websites is de duur binnen 3 dagen

Sterke punten: Gewoon goeie onderbroeken

Sterke punten: Keuze van de stoffen, vernieuwing van modellen

Al jarenlang mijn vaste leverancier van ondergoed

Sterke punten: Geen

Waardeloos

Sterke punten: Alternatieve oplossing

Orderafhandeling duurde erg lang. Moest meerdere malen bellen ivm status order.

Sterke punten: Info op website, gemak bestellen

Goed produkt, langzame levering

Sterke punten: Makkelijk selecteren op maat en kleur. Goed verpakt. Duidelijke informatie bij levering als het eenmaal zo ver is.

Prima merk, Sloggie heeft zich door de jaren wel bewezen.

Sterke punten: -

Levertijd van 3 weken en als je een mail stuurt krijg je een reactie dat er in 5 (!) dagen geantwoord wordt.

Sterke punten: Thuis bestellen

De levertijd was 3 weken

Sterke punten: prima kwaliteit. gemakkelijk te bestellen. regelmatig kortingen

Bestelling in orde. Duurde dit keer wel erg lang voor de bestelling arriveerde. Hoewel op de website vermeld was dat er mogelijk vertraging kon zijn, had ik het plezierig gevonden dat er na mijn bestelling aangegeven werd op welke vertraging ik moest rekenen.

Sterke punten: Als de bestelling lang duurt dan doen ze er wel 1 sloggies extra in

Het duurde erg lang voordat ik de bestelling kreeg.

Sterke punten: Vlot bestellen en leveren, alleen daar ging het fout. Pakket is zoek

Niet zo goed, mijn bestelling is niet aangekomen

Sterke punten: website

modal ondergoed

Sterke punten: Bestelling oke

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.