Sterke punten: Op dit moment voor mij niet

Jammer van de lange levertijd

Sterke punten: Heb ik niet

Geen bestelling meer voor dit bedrijf.

Sterke punten: Positief

Geen problemen ooit gehad

Sterke punten: Geen

Heb ik niet, voor 1e keer besteld.

Sterke punten: Ben altijd tevreden bv geen reactie op mails

Ik heb altijd sloggies een minpuntje zw. vallen gaatje in al eerder over gemaild dus grijze besteld en ja weer na poosje gaatjes kruisje. Hopende kunt U hier iets mee

Sterke punten: Fijne producten

Ik bestel hier altijd mijn ondergoed omdat deze gewoon lekker zitten en lang meegaan. Nu een keer bh’s besteld maar die zaten minder lekker. Gewoon retour gestuurd en binnen een paar dagen is deze verwerkt en krijg ik mijn geld terug.

Slecht

Sterke punten: Weet ik niet

Sterke punten: Klant wordt op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling

Slechte communicatie, late levering

Sterke punten: Prima producten

Prima, alleen de levertijd was ruim 1 week en dit is aanzienlijk meer dan 1 dag en zelfs met vertraging toch te lang

Sterke punten: Fijne producten en vaak kortingsacties

Prima producten maar levert tijdens acties altijd heel erg laat. Is klaarblijkelijk structureel niet in staat aan de grote vraag tijdens acties te voldoen. Als je geen haast hebt met je bestelling dan is dat geen punt. Als je producten graag binnen tien dagen in huis wilt hebben: ergens anders bestellen!

Sterke punten: Nee

Paar sloggies besteld, ging snel

Sterke punten: Goede producten

Sterke punten: Mooi product als het nieuw is (jammer dat het zo hard slijt, grauw wordt en het elastiek eruit rafelt)

Sterke punten: niet

slecht

Sterke punten: actie

Sterke punten: Niets

Slecht

Sterke punten: Ik hoop op vlotte kosteloze retournering

Product niet op voorraad, ook na langere wachttijd niet. Gekozen alternatief bevalt niet en gaat terug. Telefonisch een weinig initiatief nemende dame, lange stiltes waardoor ik als klant tot 2x toe twijfelde of ze me wel hoorde. Dit genoemd waarop een licht geïrriteerde reactie volgde. Hiernaast veeeeeel plastic als verpakkingsmateriaal, past miz niet meer in deze tijd.

Sterke punten: snelle reactie

perfect

Sterke punten: Goede kwaliteit

Blij met mijn bestelling

Sterke punten: -

Sterke punten: Duidelijke website; op de hoogte houden van hoe de bestelling loopt.

Sterke punten: Prima actie en product

Levering mag sneller

Sterke punten: snel en makkelijk te bestellen

Ik heb een Sloggi - ZERO Feel - Bralette Art.nr.: 10186738 zwart-S. Deze een paar dagen gedragen. Zat prima, voelde inderdaad niets knellen e.d. maar de paddings raken uit vorm en ook na voorzichtig wassen, blijven de bobbels er in. Na een poosje dragen komen er ook allemaal witte puntjes op de stof. Jammer..........

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.