Sterke punten: Goede website

Meestal heel goed , laatste keer zeker 5 weken voor de bestelling binnen was . Maar Jan in deze bijzondere tijd , nu binnen en blij mee .

Sterke punten: Duidelijke website, leuke actie 4=3

De verzending verliep traag zonder email informatie. Ondanks de feestdagen kreeg ik niet snel een reactie van de klantenservice.

Sterke punten: gemakkelijk via internet

uitstekend produkt

Sterke punten: Allen’s is netjes verzorgd

Is goed

Sterke punten: Ik word geïnformeerd over het artikel dat niet oo voorraad is.

Niet alles was op voorraad, stond niet vermeld bij het product, jammer. Maar wel word ik op de hoogte gehouden vd voortgang. Overige artikelen kon ik op aanvraag wel al laten bezorgen. Dat vond ik wel raar, leek me logischer dat wat op voorraad is meteen te versturen.

Sterke punten: Ja, reageren goed en snel

Ik bestel altijd mijn ondergoed

Sterke punten: -

Sterke punten: Assortiment

Niet zo goed. Er wordt niet gereageerd op mijn antwoord op de mail die ik van het bedrijf ontving

Sterke punten: Gewoon een goede site

Geen problemen

Sterke punten: Goede pasvorm?

Uitstekend tot nu toe

Sterke punten: prima

Sterke punten: Alles

Sterke punten: xx

ii ben heel tevreden

Sterke punten: Keuzemogelijkheden

Overzichtelijke bestelprocedure

Sterke punten: geen

Bestelling een week onderweg.

Sterke punten: levert het bestelde keurig verpakt

heel positief

Sterke punten: Geen

Slecht

Sterke punten: Geen

Zeer slechte levering

Sterke punten: klant vriendelijkheid

Sterke punten: Site goed,, vlotte afhandeling

Voor de eerste keer online besteld.

Sterke punten: Alles verloopt soepel

Prettig

Sterke punten: kwaliteit

goede kwaliteit

Sterke punten: Overzichtelijke site

Levering duurt erg lang

Sterke punten: Goede service zonder gedoe.

Goede service, na melding dat bestelling niet geleverd was kreeg ik binnen 5 dagen het bestelde geleverd.

Sterke punten: ?

Prima levering. Vertraging door de feestdagen was logisch. Product is mij reeds lang bekend.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.