Tevreden

Stelle levering .

Valt tegen

Ze vallen super groot uut

goed georganiceerd

andere dag in huis , prima

Goede levering fijn ondergoed

Wederom tevreden

Ook deze keer weer een snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Het zit heerlijk

Fijne zachte stof en goede pasvorm

Zoals altijd, gewoon goed.

Zoals al jaren gewoon makkelijk bestellen en simpel en snel in huis. Sloggies zit gewoon het allerlekkerst. Dik tevreden anders had ik allang eens ergens anders besteld.

In had de bestelling snel in huis en het antwoord op mijn vraag werd ook snel beantwoord. De lingerie is van goede kwaliteit, ik ben er blij mee

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Fijne webshop.

Sloggi Top

Goede pasvorm, geweldig.

Prima pasvorm gaat lang mee

Goede pasvorm en zit prima

Zitten altijd goed.

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Fijne slips.

vlot besteld en geleverd

Bestelling plaatsen via de site is altijd vlot verlopen ook de levering is zonder probleem aangekomen

Fijn ondergoed duurzaam en heel leuk als er ook soms korting is

Goeie slips, Fraaie kleur. Snel geleverd.

De slips voldoen geheel aan mijn verwachtingen en werden ook nog snel geleverd.

Duidelijke website, snelle levering!

Duidelijke website, snelle levering van een goed en fijn product!

Heerlijk

Zijn heerlijke boxershorts als min punt er komen bij het kruis op de naden best snel gaatjes. Maar ze zitten onder spijkerbroek heel netjes en je ziet ze niet

Een snelle afhandeling en verzending

Snelle reactie op vragen over de maat die ik nodig had en snelle verzending. Voor de prijs leveren ze een goede kwaliteit

Slechte communicatie en slecht retourbeleid

Geen informatie hoe iets geretourneerd moet worden. Personeel aan de telefoon niet bekwaam en niet vriendelijk om klanten te woord te staan.

Website

De website geeft verkeerde informatie over het bestelde product .

Fijne kwaliteit biologisch katoen.

De onderbroeken zaten meteen goed. Zeer tevreden over. De hemdjes eveneens. Fijne kwaliteit. De bh viel tegen aangezien deze puur stof is. Ik had door de omschrijving verwacht dat er een lichte voorgevormde cup in zou zitten. Dit was niet zo, enkel een dubbel laagje stof. Maar mijn dochter heb ik hier blij mee kunnen maken en die vindt hem heerlijk zitten. Maar ik vond dat wel jammer. Terugsturen brengt kosten met zich mee, dus vandaar deze keuze. Bewust gekozen voor biologisch katoen, deels met GOTS certificering. Mijn bestelling was er al de volgende dag.

Super goed

Super goed Ben zeer tevreden

Gewoon goed.

Ik heb al jaren goede ervaringen.

Snelle levering, goede producten!

!00% Positief.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.