Sterke punten: Nvt

Sterke punten: makkelijk om een bestelling opnieuw te bestellen

zeer goed

Sterke punten: Petfect

Prima service en aanbiedingen

Sterke punten: Bestellen ging makkelijk

Bestelling niet ontvangen

Sterke punten: Snelle levering , goede kortingsdeal

Sterke punten: Zwak 4 voor de prijs van 3 wat krijg je 3??? Had ik maar 4 aan moeten klikken was het antwoord . Ik bestel hier nooit weer

Slecht

Sterke punten: Nvt

Op zich ok maar heb de bestelling nog steeds niet ontvangen

Sterke punten: De bestelling was iets verlaat, maar dat werd duidelijk met mij gecommuniceerd.

Sterke punten: Kwaliteit product

Zie beneden.

Sterke punten: Duidelijke website, goede communicatie als product niet op voorraad is waardoor levering later is

Goede service, makkelijke website

Sterke punten: Goede info

Pakketje werd verfrommeld geleverd

Sterke punten: Duidelijke website

Prina

Sterke punten: Kwaliteit

Het product vind ik prima, de verzending ook, maar het lokkertje 3+1 vind ik ****** en bijzonder kwalijk.

Sterke punten: Ben erg tevreden

Tot nu toe prima

Sterke punten: Snel en leuke aanbiedingen.

Bestellen en snel geleverd.

Sterke punten: Zie opmerking bij ‘ervaring met dit bedrijf’.

Goed georganiseerd bedrijf met kwalitatief goede producten.

Sterke punten: Snel geleverd Retourneren ook geen probleem

Gedegen, Prima en netjes

Sterke punten: goede collectie

Sterke punten: Kwaliteit

Goede kwaliteit

Sterke punten: xx

xx

Sterke punten: Bovenstaande zegt genoeg, denk ik.

Uitmuntend

Sterke punten: Goede service,en goed materiaal

Mijn ervaring is heel goed

Sterke punten: !

!

Sterke punten: Duidelijke website en producten worden snel en volgens afspraak geleverd

Snelle levering, ook tijdens de actieperiode

Sterke punten: Snelle levering

Prima, bestel hier vaker

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.