Sterke punten: After pay en mail wanneer de klanthetproduct ontvangt en fijn een kortingsbon voor een volgende bestelling

Prima service, goed en duidelijke website en producten

Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: weet ik niet

verder niets

Sterke punten: -

Sterke punten: maatvoering

Ditmaal duurde het heel lang, voor ik de bestelling kreeg. Jammer, de bestelling was voor mijn zieke dochter die met Corona naar het ziekenhuis ging zonder ondergoed mee te kunnen nemen.

Sterke punten: Snelle levering Kwaliteit

Goede snelle service.

Sterke punten: Snelheid.

Ervaringen zijn uitstekend, snelle en goede service.

Sterke punten: Contact over de vertraagde levering

Langere levertijd

Sterke punten: Doet wat het op de site beloofd!!

Uitstekend!!

Sterke punten: Bezorging

Sterke punten: Duidelijke website. Snel geleverd.

Gemakkelijk

Sterke punten: produkten zelf zijn prima

beloofde email komt niet, en levering is bijna een week later dan de beloofde voor 16.00 uur besteld , volgende dag in huis

Sterke punten: Overzichtelijke website. Gemakkelijk om de bestelling te plaatsen.

goede ervaring. Klantvriendelijke site

Sterke punten: geen

netjes

Sterke punten: De juiste spullen afgeleverd. Nog geen een keer iets retour hoeven doen.

Prima ervaring. De juiste spullen die je hebt besteld worden geleverd en mooi op tijd.

Sterke punten: Snelle levering. Kwaliteit onderkleding

Perfecte service

Sterke punten: Prettige vlotte levering in het geval het bestelde als brievenbuspost bezorgd kan worden.

Een volgende keer ga ik toch liever me laten adviseren in een winkel. Dan kan je meteen ook beter beoordelen of de kwaliteit de prijs rechtvaardigt.

Sterke punten: Duidelijke uitleg op de site

Vlotte correcte levering

Sterke punten: Snel en correct

Goede ervaring

Sterke punten: Goede producten en snelle levering

Heel goef

Sterke punten: Kwaliteit van de producten.

Altijd goed

Sterke punten: duidelijke, overzichtelijke site. snelle levering

Sterke punten: Het komt uiteindelijk wel

Artikelen ok Een email met delay zou op zijn plaats zijn geweest. Wanneer de bestelling te verwachten was geweest

Sterke punten: Goed product

Goed merk en snelle levering

Sterke punten: Snelle levering

Super geregeld

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.