Sterke punten: Geen sterke punten

Zie onder

Sterke punten: -

Sterke punten: Goede kwaliteit producten

Prima ?

Sterke punten: Goede communicatie m.b.t. wijzigingen.

Dit keer moest de voorraad aangevuld worden en was daardoor de levering vertraagd. Berichtgeving hierover was prima ?. De site vind ik wat minder overzichtelijk. Moest behoorlijk zoeken naar de heren broek met de wat langere pijpen.

Sterke punten: eigenlijk geen

Niet om over naar huis te schrijven... ruim 3 maanden gewacht op mijn bestelling en je kan simpelweg niet alles op het conto van de Corona-crisis schuiven

Sterke punten: Bestelgemak

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging

Sterke punten: Op alle fronten zeer tevreden

Sterke punten: Contact klantenservice

Heel trage levering

Sterke punten: Goede kwaliteit en veel is wasbaar op 95 gr

goede kwaliteit

Sterke punten: Goed

Goed geholpen

Sterke punten: Verzendmogelijkheden

Goed en snelle levering

Sterke punten: Latere levering , direct een mail gekregen.

Voor het eerst voor heren ondergoed besteld

Sterke punten: Goede website!

Positief maar lange levering

Sterke punten: gewoon goed

in het kort goed

Sterke punten: snel, juist en helder

Prima, snel en goed.

Sterke punten: Xx

Wellicht van tevoren kenbaar maken of productschap voorradig is.

Sterke punten: Goede kwaliteit

Sterke punten: Communicatie

Ik had gewoon pech omdat artikel niet voorradig was en op de webshop wel Maar mag niet mopperen

Sterke punten: na bestelling snel en duidelijk bericht en nette levering

zeer tevreden

Sterke punten: Na aangegeven te hebben dat ik liever een deelzending had, werd die heel snel bezorgd

Ondanks dat levering langer duurde van ik tevreden over dienstverlening.

Sterke punten: x

zxcvb

Sterke punten: geen idee

Het duurde weken voordat het bestelde artikel geleverd werd

Sterke punten: Elke week een mail dat de bestelling nog niet geleverd kan worden

Jammer dat pas de helft van de bestelling b8nnen is, na weken wachten

Sterke punten: Keus

Best aardig

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.