Sterke punten: Heel goede artikelen

Prima service. Alleen de vervoerder is knudde...

Sterke punten: Betrouwbaar, bestaat al langere tijd

Sterke punten: Aanbiedingen

Sterke punten: geen

Slechte service waar het hgaat om opvolgen levertoijd

Sterke punten: Geen

Slechte ervaring. Bij retour 3.50 euro kosten. Ik heb geen printer dus kon geen retour label printen. De oplossing was zelf per post versturen. Postnl 7.25 euro

Sterke punten: Zo als aangegeven: alles is prima verlopen

Sterke punten: niet direct opvallend

Matig. Levering binnen 1/2 dagen gaat niet op. Ik wacht nu al 2/3 weken op levering. Op e site werd niet aangegeven dat artikel niet op voorraad was.

Sterke punten: Goed product

Sterke punten: Nee

Goed.

Sterke punten: Levering

Prive

Sterke punten: Makkelijke website

Keurig

Sterke punten: Foutloos

Prima koopervaring en goede kwaliteit.

Sterke punten: geen

Voor 16.00 uur besteld morgen in huis werkt niet, zet dan eerlijk op de website dat het langer duurt. Dat is wel zo eerlijk tegenover de klant.

Sterke punten: Het waren hele goede producten, die echter nu behoorlijk in kwaliteit zijn achteruitgegaan, jammer

Ik wacht al 6 weken op mijn bestelling

Sterke punten: Duidelijke site

Makkelijk te bestellen, te lange levertijd

Sterke punten: Netjes verzorgd

Sterke punten: fantastisch product

Super product

Sterke punten: Duidelijke website

Sterke punten: Kwalitatief goed product

Prima communicatie

Sterke punten: Geen

Slecht, veel te lange levertijd

Sterke punten: Groot assortiment, veel aanbiedingen

Regelmatig bestellingen geplaatst, vele tot tevredenheid, maar enkele niet...

Bestel er nooit meer.

Sterke punten: Na mijn mail de snelle reactie

Matig. Pas na het indienen van klachten bij consumenten reviews en het sturen van een mail heeft Sloggies contact met mij opgenomen terwijl de levertijd al 3 weken was. Na het contact is alles prima verlopen. Maar het is netter om de website actueel te houden en artikelen die niet op voorraad zijn niet als voorradig op de site te zetten

Sterke punten: goede dienstverlening

Alles goed

Sterke punten: Pasvorm van basic maxi is prima, dus blijf ik bij dit bedrijf.

Het lijkt of de kwaliteit van de stof van de slips basic maxi steeds minder wordt.....

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.