Sterke punten: Weet ik niet

Bijna altijd tevreden

Sterke punten: Het produkt zelf

Redelijk

Sterke punten: n.v.t.

Bij laatste bestelling helaas slecht

Sterke punten: Modieus en goed draagbaar

Uitstekende bezorgservice

Sterke punten: Geen

Enorme trage levering

Sterke punten: Heldere website

Is de eerste keer.

Sterke punten: De snelle levering in Nederland, dat de aflevering in Spanje het af liet weten is niet uw schuld

Sterke punten: Goede klantenservice die mijn bestelling moeiteloos aanpaste nadat er na 4 maanden eindelijk een alternatief voor mijn bestelling kwam

4 maanden op mijn bestelling moeten wachten , uiteindelijk akkoord gegaan met een andere kleur, toen er eindelijk een alternatief voor mijn bestelling kwam waren we ruim 4 maanden verder.

Sterke punten: Snelheid van leveren

Prima ervaring geen en

Sterke punten: snelle levering

Sterke punten: .

Twee keer besteld tot nu toe. Goed gegaan

Sterke punten: Goed product en bestelling liep goef

Sterke punten: Zie boven

Prima service, snelle levering, goede verpakkingen.

Sterke punten: Geen idee

Gewoon goed

Sterke punten: Kwaliteit

Goed verzorgd

Sterke punten: hele vriendelijke dame op de klantenservice

mijn bestelling was vertraagd en de communicatie daarover was zeer matig

Sterke punten: Supersnelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Sterke punten: levering v bestelling loopt heel goed.

prima.

Sterke punten: keuze

Sterke punten: Levert zoals beloofd

Sterke punten: Prima bedrijf!!

Op zich prima, heb via de site besteld

Sterke punten: Snelle verzending

Goede kwaliteit, wel duur...

Sterke punten: Snelle correcte levering

Sterke punten: Bovengenoemde punten vallen op. Ik heb verder geen op- of aanmerkingen.

Ik heb helaas de verkeerde maat aangeschaft, maar de kwaliteit is altijd weer helemáál te gék!

Sterke punten: goede duurzame producten

fijne producten, erg veel mails

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.