Sterke punten: Gratis verzenden via post in brievenbus

Sterke punten: Geen idee

Is goed

Sterke punten: Vriendelijke klantenservice en mogelijkheid tot annuleren order ivm vertraging

Onderbroeken besteld, ivm Corona heel lang gewacht op levering >6 weken. Gebeld met klantenservice en deel levering ontvangen. Zeer vriendelijk en begripvol te woord gestaan

Sterke punten: Bestelgemak

O.h.a. goede producten bij aankoop in fysieke winkels. Minder goede producten bij levering via website

Sterke punten: Prima oplossing toen ik een vraag stelde.

Sterke punten: Blijven mooie en lekker zittende onderbroeken.

Heb heel lang op mijn aankoop moeten wachten. Jammer dat alle contact van mijn kant moest komen. Als je het product niet op voorraad hebt moet je dat melden op de website, niet achteraf nadat er besteld en betaald is. Jammer dat er niet een extraatje bij zat toen ik uiteindelijk mijn product ontving.

Sterke punten: communicatie

positief

Sterke punten: Vlotte afwerking bestelling.

Ik gebruik sinds jaar en dag de Basic long van Sloggie mijn kont kan niet zonder

Sterke punten: meestal snelle levering

Sterke punten: Aanbod

Jammer dat er niet de juiste bestelling is geleverd,hipsters besteld maar andere gekregen.

Sterke punten: Overzichtelijk

Sterke punten: Goede prijs-kwaliteitverhouding

Gewoon , ze hebben wat ik zoek

Sterke punten: Bij deze geen zelf eigen bestel bij moeten houden.

3 maanden op bestel moeten wachten.

Snelle reactie

Sterke punten: Klantvriendelijk .uitstekend product

Tevreden

Sterke punten: prima info over levering

prima, ik werd goed op de hoogte gehouden

Sterke punten: Wordt wel geïnformeerd

Dit was goed

Dramatisch lang moeten wachten op 24 juli bestelling Ontvangen 2/10

Sterke punten: Goede producten

Bestelling veel later door bedrijf zelf verzonden dan aangegeven. (vertraging zat niet bij bezorgdienst). Geleverde producten prima kwaliteit. Retourneren kost geld.

Sterke punten: Zeer fijn ondergoed

Sterke punten: Uitstekende kwaliteit

In juli slipjes besteld en vorige week binnengekregen. Maar wel steeds aanbiedingen sturen. Ik snap het even niet meer.

Levertijd is vaag

Sterke punten: Producten zijn van goede kwaliteit

Deze keer slecht

Is goed

Sterke punten: Duidelijke website.

Lange levertijd. Er wordt geadverteerd met voor 16.00 besteld morgen in huis, maar dat duurde 5 dagen.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.