Sterke punten: De producten zijn goed

Sterke punten: .

Eigenlijk best slecht

Sterke punten: Bestel gemak

Meestal prima

Sterke punten: Strings zijn goed, alles erom heen vind ik echt minder.

Bestellingen komen heel laat binnen, zeker niet de volgende dag Verpakking bevat veel te veel plastic, niet echt duurzaam en vind ik eigenlijk niet meer kunnen in deze tijd. Het zijn strings, die kunnen toch wel in een envelop?

Sterke punten: Prima afgehandeld , order omgezet toen slip op zich zou laten wachten en daarmee teveel betaald bedrag is teruggestort .

Sterke punten: Duidelijke website Netjes verpakt.

Op zich goed. Communicatie kan beter.

Sterke punten: Sortering

Snel en fijne pasvorm

Sterke punten: Goeie kwaliteit product

20-7-2020 besteld voor €65 gister 5 oktober 2020 pas binnen gekregen zonder tussendoor op de hoogte gehouden te worden, geen excuses, erg slecht dit!!

Sterke punten: - pasvorm is super!

Fijne producten!

Sterke punten: De vormgeving en kwaliteit

Vrouwelijk en heel fijn

Sterke punten: Geen

Ik heb er lang op moeten wachten!

Sterke punten: goede kwaliteit

Sterke punten: Goed in het versturen van standaardmail 'uit voorraad'

Foutieve informatie op website, er staat duidelijk vermeld in voorraad, je betaalt en uiteindelijk krijg je de melding uit voorraad. Het duurt dan nog maanden alvorens je bestelling geleverd wordt, mijn vertrouwen is duidelijk weg.

Sterke punten: Nee

Niet zo best

Sterke punten: kwaliteit

snelhei leveren was niet goed - rest wel

Sterke punten: X

Sterke punten: Super vriendelijke dame aan de lijn die me verzekerde dat de order echt binnen zou komen.

Sterke punten: Geen sterke punten.

Negatief

Sterke punten: Momenteel geen.

Laatste bestelling was rampzalig, op de site stond dat het ondergoed op voorraad was maar heb hier 4 weken op moeten wachten. Had deze voor een speciale gelegenheid nodig.

Sterke punten: Website

Lang gewacht opbestelling 5 weken

Sterke punten: Verschillende keus

Top en zo blij dat Sloggi bestaat!!

Sterke punten: Bestel methode

product is goed wijze van hoe ze met de klant omgaan is slecht

Sterke punten: goede service : de kortingscode werkte niet. Na een telefoontje is alsnog het bedrag (dat hoorde bij de code) teruggestort

Goed, heb telefonisch contact gehad en is goed opgelost

Sterke punten: Geen idee

De sloggys werden keurig op tijd geleverd zoals was afgesproken. Ook telefonisch netjes en correct geholpen. Al met al prima

Sterke punten: Snelle levering

Altijd goede kwaliteit

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.