Sterke punten: Goed artikel

Artikel niet op voorraad. Zeer lange wachttijd.

Sterke punten: geen

houd zich niet aan beloften, online moeilijk bereikbaar en het volgen van de aanwijzingen heel moeilijk!! Betalen bijna onmogelijk voor iemand van74 jaar!!

Sterke punten: Duidelijke informatie over de producten

Zeer lange levertijd

Sterke punten: Geen

Productieproblemen dus ook levertijdproblemen, niet adequaat gecommuniceerd

Sterke punten: product is prima

op de site staat: voor 16 uur besteld, de volgende dag in huis, maar het duurde een paar dagen voor ik de bestelling in huis had

Sterke punten: goed merk

redelijk

Sterke punten: Genoeg materiaal om te kiezen. Goede website

Sloggies zijn prima

Sterke punten: Duidelijke beschrijving

Was de eerste keer netjes verpakt.

Zeer slecht

Sterke punten: -

Goeie website echter bestelling tot levering is te lang.

Sterke punten: Snelle website

Sterke punten: bestellen gaat snel en goed. Informatie ook prima

Bestelling was helemaal goed

Sterke punten: geen

Niet zo positief, kreeg een bevestiging van mijn bestelling via de mail, maar daarna niets meer. Voor 16.00 uur besteld de andere dag in huis. Maar de andere dag niets, ook de dag erna niets, ook geen mail. Toen maar gebeld, een verhaal over aanbiedingen en langer duren, nou toen ik bestelde was er helemaal geen aanbieding anders had ik die wel besteld. Het zal de volgende keer niet meer mijn keus zijn om bij dit bedrijf te bestellen.

Sterke punten: We werden op de hoogte gehouden van de vertraging, maar blijft natuurlijk een ergernis

Matig

Zeer slecht

Sterke punten: tja, de bezorging?

een keer een bestelling gedaan

Sterke punten: kwaliteit

Al meer dan 15 jaar bekend

Sterke punten: Geen mening

Sterke punten: snelle reactie op vragen

levertijd duurde deze keer veel te lang

Sterke punten: Duidelijk

Sterke punten: actie: 2 voor de prijs voor 1

Slecht

Sterke punten: Genoeg keuze

Vaak wat besteld en heel vaak niet (alles) voorradig

Sterke punten: Veel aanbod

Goede producten

Sterke punten: Mooie aanbieding. Kwaliteit.

Product uitstekend, levering pas na 5 dagen en niet, zoals aangegeven op de website, reeds de volgende dag. Geen communicatie hierover ontvangen.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.