Sterke punten: Goeie producten

Slecht

Sterke punten: Duidelijke website

Midi's

Sterke punten: Snelle levering als alles op voorraad is

Voorheen altijd tevreden, maar laatste bestelling levering slecht

Sterke punten: Normaal bestelgemak en levering

Ik draag al jaren Sloggies, eigenlijk altijd dezelfde soort.

Sterke punten: Vriendelijke dame aan de telefoon

Kreeg gelijk na de bestelling een mail dat er 5 dagen vertraging zat in de levering. Vervolgens hoorde ik 2 weken niks. Zelf gebeld (duur gesprek) en toen kreeg ik het de volgende dag

Sterke punten: Mooi ondergoed, mooie klruren

Bestelling wordt goed afgewerkt. Alles vrij snel geleverd

Sterke punten: Duidelijke website

Zegt volgende dag te leveren en dat wordt 5 dagen

Sterke punten: Goed product

Al jaren goede ervaring met de producten van Sloggi

Sterke punten: geen

slechte informatie verzending. Lange levertijd

Sterke punten: Duidelijk uitleg, niet opdringerig

Sterke punten: geen

De ervaring is wel prima.

Sterke punten: Geen

Twee keer zeer slechte ervaring gehad, door enorme vertraging in de levering!

Sterke punten: Normaal gesproken zitten er 2 onderbroeken in Nu maar één dan is het wel heel duur!!!

Sterke punten: Geweldige producten, snelle levering, zitten heerlijk!

Producten zijn geweldig, communicatie niet.

Sterke punten: Het product is geweldig.

product heel blij mee. Communicatie over datum van levering kan beter.

Sterke punten: Goede kwaliteit van producten

Goede producten en betrouwbaar

Sterke punten: Mooi materiaal

Sterke punten: Geey

Goede keus

Sterke punten: Prima op klacht ingespeeld

Op de site stond dat het produkt op voorraad was, maar er kwam vrijwel meteen een e-mail dat er vertraging was en dat met een dag of 5 nieuwe voorraad zou zijn. Daarna 14 dagen niets gehoord. Gebeld. Aardige helpdesk, levering meteen de volgende dag.

Sterke punten: de producten zijn goed

slecht en goed

Sterke punten: zo hoort het

Tevreden

Sterke punten: Gemakkelijk bestellen

Levertijd klopt totaal niet! Product woensdagavond besteld waardoor deze volgens de website op vrijdag geleverd zou moeten worden. Kreeg echter op maandag pas een verzendbevestiging terwijl ik tussendoor niks heb gehoord over vertraging in de verzending. Woensdag op vakantie vertrokken en toen had ik nog niks binnen. Uiteindelijk dus sowieso een volle week levertijd zonder enige communicatie tussentijds of een excuus over een latere levering. Erg jammer!

Sterke punten: Het zijn sloggies. Jij weet wat jij krijgt.

Kan beter.

Sterke punten: De verkregen informatie over het verloop van de bestelling. Zeer klantvriendelijke klantenservice (telefonisch benaderd). Daar werkt een toppertje

Bestelling is goed gegaan. Snel bericht ontvangen dat één artikel niet op voorraad was en besteld moest worden. Bericht ontvangen dat door het Corona-virus de bestelling vertraagd zal zijn. Bestelgemak: het was even zoeken om het juiste artikel te vinden. Snelheid levering: pas na ruim een maand door het dwarsliggen van het Corona Virus. Geen punt dus. Alle begrip.

Sterke punten: Heerlijke stoffering

Inkoop via winkel beter dan internet

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.