Sterke punten: Groot assortiment, alles makkelijk vindbaar

Niet slecht, maar ik wacht nog even af hoe het met toekomstige bestellingen gaat

Sterke punten: Het is gewoon de best zittende onderkleding.

Sterke punten: Prima product. Het ultieme ondergoed

Sterke punten: Geen

Slechte communicatie. Wat wordt beloofd qua verzending wordt niet nageleefd. Ook niet eens een berichtje dat de zending een aantal dagenlanger komt. Nieuwsbrief afgemeld

Sterke punten: Duidelijke informatie

Vlotte verzending, fijn.

Sterke punten: Veel keuze

2 artikelen besteld waarvan er 1 niet direct geleverd kan worden. Na wat telefoontjes komt pas de oplossing om in ieder geval wat wel geleverd kan worden vast op te sturen! De levertijd van 1 artikel is inmiddels opgelopen naar meer dan een maand.

Sterke punten: Assortiment

Tot op dit moment niets ontvangen

Sterke punten: Zoals altijd gewoon goed

Tot nu toe zeer goed. Kwaliteit is uitmuntend. Hoop dat ze de kwaliteit in stand houden want draag ze al toen ik 17 was en ben nu 41.

Sterke punten: Vlotte verzending

Zeer goed en snel

Sterke punten: Daar ken ik t bedrijf nog niet goed genoeg voor.

Pas 1keer besteld, weet t nog niet.

Sterke punten: ?

Erg slordig met afleveren , misleidende info met voor 11 uur besteld andere in huis , ik heb er 5 dagen op moeten wachten

Sterke punten: Goede uitleg van produkt en mooie foto’s erbij .

Alles oke, goede snelle levering.

Sterke punten: Geen idee

Matig

Sterke punten: Geen

Slecht

Sterke punten: ?

Zondag besteld! Vrijdag geleverd!!! Geen reclame voor sloggies! Mail gestuurd waar zending bleef, zou binnen drie dagen antwoord krijgen. Als intussen de zending alsnog verzonden wordt, geldt dat kennelijk als antwoord! Heeeel slecht!!!!

Sterke punten: Goede overzichtelijke website.

Dit was voor het eerst dat ik iets via deze webshop heb besteld. Het werkte goed en klantvriendelijk.

Sterke punten: Klantenservice is fijn. Ze helpen je altijd netjes.

Sterke punten: Netjes ingepakt en mooie lingerie.

Mooie en fijn zittende lingerie!

Sterke punten: Kwaliteit

Kwalieit goed. Teveel mails. Trage levering

Sterke punten: Geen.

Makkelijk te bestellen, maar levering nog steeds compleet. Het grootste struikelblok is dat de voorraad/leveringsinformatie op de website niet overeenkomt met de praktijk. Online staat dat voor 16:00 bestelde producten de volgende dag geleverd worden, terwijl deze producten door Covid-19 helemaal niet leverbaar zijn. Ook kan geen termijn worden aangegeven wanneer het dan wel geleverd wordt. De producten die wel leverbaar waren werden pas verstuurd nadat ik zelf na ruim een maand contact met de klantenservice opnam. Nee, dit is niet hoe ik goede service voor me zie.

Sterke punten: Gebruiksgemak site

Gebrekkige info over stand van zaken

Sterke punten: momenteel de kortingen

lang wachten op bestelling, op de site wordt vermeld.........vandaag besteld, morgen in huis.......... misschien dit maar verwijderen i.v.m. corona

Sterke punten: Vlotte bezorging

Tevreden

Sterke punten: Ik kan geen zwakke punten bedenken

Perfecte dienst verlening, snelle levering. Geweldige producten

Sterke punten: Prima informatie, ( te) vaak mails.

Redelijk

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.