Sterke punten: Prima kwaliteit, gebruik ze al jaren.

uitstekende Levering alleen iets vertraging

Sterke punten: Netjes verpakt

Sterke punten: Inderdaad naadloos en lichte stof

Niet helemaal tevreden

Sterke punten: Netjes verpakt

Goede ervaring met bestelling. Duurde wel iets langer voor ik de bestelling ontvangen had dan aangegeven.

Sterke punten: Grote maten slips van sloggi! Ongekend!

Zo fijn dat jullie grotere maten slips hebben.

Sterke punten: Fijn ondergoed

Goed maar lange levering ondanks dat ze zeggen ‘ volgende dag in huis’ dit tot 2x toe gebeurd

Sterke punten: Makkelijk telefonisch te bereiken

1Artikel was niet leverbaar, moest er een paar keer achteraan bellen om een alternatief geleverd te krijgen...

Sterke punten: Duidelijk, snel.

Aankoop prima verlopen.

Sterke punten: Goede directe informatie

Betrouwbare goede webshop

Sterke punten: Zie bovenstaand dit vindt ik hele sterke punten daardoor komt het betrouwbaar over

Dit bedrijf heeft top ondergoed wat lang mooi blijft

Sterke punten: Mooie slips goede kwaliteit

Op de laatste bestelling heb ik veel te lang moeten wachten

Sterke punten: goedelevering en snel

Sterke punten: Helaas voor mij geen

Slecht nog steeds mijn bestelling niet ontvangen en geen reactie gehad op mijn vragen hierover.

Sterke punten: Gewoon een goed product

Sterke punten: goede producten

producten prima. maar vertraging bij levering. werd gemeld, daarna te lang niets gehoord over vervolg.

Sterke punten: Geen

Product voldeed niet aan verwachting. 1 cup beschadigd.

Sterke punten: Goede producten.

De levertijd werd zeer ver overschreden. Pas na 8 werkdagen geleverd. Een tussentijdse mail over de levering werd niet beantwoord. Zonder reactie van sloggies is dit de laatste keer dat ik voor dit merk kies.

Sterke punten: Als er vertraging is met de levering krijg je al gauw een mail en dat vind ik prettig zit je niet voor niks thuis te wachten

Top geleverd .

Sterke punten: Heb ze nog niet gevonden.

Jullie slogan is, "voor 16.00u besteld is de volgende dag in huis". De laatste bestelling van mij deed er 10 dagen over!! Mijn vorige bestelling 5 dagen! Niet echt geweldig eerlijk gezegd. En wordt dus blijkbaar alleen maar slechter. Op mijn mail hierover naar jullie heb ik nog steeds geen reactie gehad.

Sterke punten: Prima producten

Goed product, trage levering

Sterke punten: Mooie producten.

Prima site, standaard te late levering.

Sterke punten: Na bellen wel snel opgelost, echter op de mail werd niet gereageerd

Slecht dit keer

Sterke punten: geen

zeer goed

Sterke punten: Producten zijn prima kwaliteit

Slechte service, klantenservice luistert niet naar de klant. Leveringen niet binnen een dag, maar 8 dagen.

Sterke punten: Duidelijk wat er te koop is

Adequaat bedrijf, werkt efficiënt

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.