Sterke punten: Fijne bh’s van Sloggie zero feel! Geen knellende beugels!

Sterke punten: geen sterke punten!

3 weken geleden bestelling gedaan. nog steeds niets ontvangen. geen antwoord op mijn mails. telefoon wordt niet opgenomen.

Sterke punten: Goede producten

29-8-20 bestelling gedaan, nu 2 september en nog steeds niets ontvangen, ook geen reactie waarom niet wordt geleverd. De slogan: "voor 16:00 uur besteld morgen in huis" stelt zo erg weinig voor. Als je belt moet je minimaal 10 minuten in de wachtstand staan.

Sterke punten: Mooie overzichtelijke webshop

Voorraadinfo op site niet actueel

Sterke punten: Netjes verpakt

Teleurstellend

Sterke punten: geen, sloggies is goed merk maar dit bedrijf heeft zich nog nooit aan de 24 uurs levering gehouden

nog nooit binnen 24 uur een levering ontvangen.

Sterke punten: Duidelijke site snelle levering

Snelle levering geheel naar verwachting

Sterke punten: Niet

Lange levering en afhandeling retour duurt nu ook al ruim twee weken??

Sterke punten: ik weet dat hun product goed is

Slechte leverservice, slechte klantenservice, slechte communicatie, verschillende verwarrende mails, bestelling gedaan, bestelling nog in winkelwagen, producten niet leverbaar,.... En dan radiostilte, zeer frustrerend.

Sterke punten: Sloggie is fijn product.

Online bestellen ging prima maar te lang wachten op bestelling.

Sterke punten: Die zijn er niet!

Zeer slechte klantenservice! Eerst word ik niet geloofd. Inmiddels al 3 weken geleden mijn slipjes teruggestuurd, maar nog steeds niets gehoord ?? Ook staat er dat het de volgende dag geleverd zou worden, dat duurde dus 5 dagen ;-(

Sterke punten: assortiment (maar ja, als er niet geleverd wordt heb je daar ook net niks aan)

niet goed: na betaling complete radiostilte, en geen levering

Sterke punten: geen

**********... 'Levering de volgende dag' is na acht dagen nog steeds 'in verwerking'. Ik stuur een mail met een klacht en krijg hier pas dagen later een standaardantwoord op ('het is druk'...). Hierop annuleer ik mijn bestelling, waarop METEEN een antwoord komt dat dit niet meer kan want dat ze de goederen vandaag nog gaan verzenden. Plots niet meer zo druk blijkbaar... Op die manier verplichten ze me helaas wel te betalen voor de retour. Slechtste service ooit, en nog ********ij erbij. Nooit meer.

Sterke punten: Geen

Slechte ervaring. Staat op de website dat in actieperiode de levertijd wat kan uitlopen. Prima, logisch. Er staat vandaag besteld, morgen in huis, dus dan verwacht ik een vertraging van misschien een paar werkdagen. Niet twee weken! Ik had de onderbroeken besteld voor een bruiloft, zijn te laat gekomen, gaan nu weer terug. Per mail contact gezocht en kreeg een erg teleurstellende mail terug. Werk aan de verwachtingsmanagement!

Sterke punten: Eerste indruk was goed- maar dat blijkt misleidend

Leek heel makkelijk maar wacht nu al bijna 4 weken op levering. Klacht in eerste instantie snel opgepakt (1 product van 5 was niet leverbaar - op verzoek werden de overige 4 alvast verzonden) echter van deze 4 kennelijk weer 1 niet leverbaar en na opnieuw verzoek om dan de rest alvast te sturen hoor ik niets. Bestellen bij de lingerie zaak in ons dorp gaat sneller.

Sterke punten: Geen

Product besteld. Zou binnen 24 uur geleverd worden staat op de site. Bestelling voltooid en betaald, krijg ik een mail dat het niet op voorraad is. Een week later kijk ik weer op de site, is mijn product zelfs in de aanbieding, 3=2. Op de site niet te zien, maar dit product is nog steeds NIET voorradig en ze weten ook niet wanneer het geleverd gaat worden. Maar dus toch in de aanbieding gedaan...... Van de aanbieding zou ik nog gebruik kunnen maken, is mij via de mail gecommuniceerd. Ik zou geld terugkrijgen op mijn bestelling. Dit zou binnen 10 werkdagen zeker gebeuren. Het product heb ik inmiddels binnen, maar ik wacht nog steeds op het geld wat ik terug zou krijgen....en dat is al meer dan 10 werkdagen. Het voelt waardeloos!

Sterke punten: Volledige collectie en leuke acties

Verlate levering en geen feedback wanneer er wel geleverd gaat worden.

Sterke punten: reageert wel snel als je een mail stuurt.

matig

Sterke punten: geen

de levering is een ramp al 2 keer gebeld en nog niks ontvangen nooit meer

Sterke punten: Gewoon goed

Sterke punten: Goede kwaliteit ondergoed.

Niet plezierig. Eerst een melding dat deel producten niet op voorraad is terwijl website aangeeft voor 16.00 besteld, morgen in huis. Okee 5 dagen ongeveer dan krijgen we alles. Na ruim 2 weken nog niks en maar zelf eens gebeld, Okee dan maar deellevering. Wat blijkt moet ik ondanks Afterpay wel alles betalen.... exacte levertijd ontbrekende producten geen idee. Haal het dan van de website af of in ieder geval zet een eerlijke levertermijn erbij.

Sterke punten: Keuze mogelijkheden

Te lange levertijd

Sterke punten: Niks

Hele lange levertijd slechte informatie

Sterke punten: aktie 3 + 1 gratis

Sterke punten: Goede kwaliteit product

Lange bezorgtijd

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.