Sterke punten: Goed

Sterke punten: korting per stuk te geven hierdoir hoef je niet per eenheid van een x aantal stuks te kopen

Goed bedrijf korting per stuk verrekend, snelle verzending alles super gegaan

Sterke punten: snelle service

prima service

Sterke punten: duidelijke website

Sterke punten: Behulpzame medewerkster

Prima ervaren

Sterke punten: Antwoord op mijn mail! Ik had een vraag over de maat, die is uitgezocht en naar tevredenheid beantwoord.

Sterke punten: Goed

Sterke punten: goede kwaliteit en af en toe een aktie

Sterke punten: Correcte medewerkers.

Sterke punten: goede en snelle service ;uitgebreid assortiment voor goede prijs

accuraat en snel met goed assortiment

Sterke punten: Zie hierboven

Goede service. Ik had iets besteld wat de verkeerde maat bleek te zijn. Nadat ik al de nieuwe maat had besteld bleek ik nog een kortingsbon in te hebben gekregen. Toen ik belde of ik dat nog kon aanpassen hebben ze direct te korting verwerkt en kreeg dat bedrag terug gestort

Sterke punten: Snelheid levering

Voor 16u besteld, volgende dag thuis.

Sterke punten: Geen

Slecht

Sterke punten: website en actie

communiceert slecht en levert niet. Moet opnieuw besteld worden maar ik krijg geen geld terug.

Sterke punten: 0

slecht

Sterke punten: nee

Levering duurt lang

Sterke punten: ?

Gewoon goed

Sterke punten: Goede site

Nou ik vind het eigenlijk niet hoed hoe het bestellen gaat Ik heb 2 keer besteld de eerste keer kreeg ik geen bevestiging geen mail over de bezorging pas een paar dagen later nadat ik zelf een mail had gestuurd kreeg ik een bevesting Nu heb ik bijna een week geleden besteld en het is precies hetzelfde???

Sterke punten: Assortiment

geboden wordt een ruim assortiment

Sterke punten: weet ik nog niet

Niet best zeer lange levertijd n.l. 12 dagen

Sterke punten: goed assortiment

bestellen makkelijk zat, maar voor ik het product in huis had waren we twee weken verder. Klantenservice ook niet fijn, sprak zichzelf tegen en uiteindelijk geen antwoord op mijn vraag wanneer ik het pakket kan verwachten / hoeveel vertraging er is

Sterke punten: Geen

Sterke punten: ?

Producten ok, communicatie levertijd waardeloos!

Sterke punten: klantvriendelijk en goede producten

na een telefoontje werd de order goed uitgevoerd

Sterke punten: die heb ik als klant die al 15 jaar enkel uw producten afneemt niet gevonden.

Erg slecht!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.