Sterke punten: ?

Producten ok, communicatie levertijd waardeloos!

Sterke punten: klantvriendelijk en goede producten

na een telefoontje werd de order goed uitgevoerd

Sterke punten: die heb ik als klant die al 15 jaar enkel uw producten afneemt niet gevonden.

Erg slecht!

Sterke punten: Kwaliteit ondergoed

Duurde lang maar ontvangen naar tevredenheid

Sterke punten: Goede pasvorm

Goede ervaring

Sterke punten: Dat je wel makkelijk kan bestellen

Helaas is mijn bestelling nog niet binnen en heb ik (te) weinig informatie gekregen om mij op de hoogte te houden

Sterke punten: Geen

Onvriendelijke dame aan de telefoon bij klantenservice!

Sterke punten: Op dit moment geen

Traag en misleidend

Sterke punten: Geen

7! Weken moeten wachten.

Sterke punten: Goede kwaliteit ondergoed

Bestellen ging niet op account. Er was een storing wellicht door overbelasting. Na 1 dag te hebben geprobeerd te bestellen heb ik maar gebeld. Toen werd me pas verteld dat als ik als gast bestelde dat het wel zou werken want er was een storing. Was handiger geweest als dat op de website vermeld zou zijn. Uiteindelijk toch gelukt om te bestellen. Levering duurt altijd langer dan bij andere webshops wat erg jammer is.

Sterke punten: Fast response of customer service in online link, not via email

niet so goed

Sterke punten: Goede kwaliteit

Ik hou van Sloggies maar de bestelling is niet aangekomen doordat Gls maar 1 keer langskomt en ook niet aan buren afgeeft. Belachelijk.

Sterke punten: Veel producten en overzichtelijke site

Sterke punten: nee

geen behoefte aan

Sterke punten: het merk sloggies

de slechtste webshop van het land

Sterke punten: Goed product

Tevreden, maar levering zou nog iets sneller kunnen

Sterke punten: Geen snelle levering

Ik vind het jammer dat ik de kleur niet kon krijgen die ik besteld had

Sterke punten: Betrouwbaarheid

Sterke punten: Aanbeiding, keuze

Slechte website konden 2 dagen niet bestellen

Sterke punten: Fijn ondergoed

Nou, ik baal enorm. Elke keer dat ik een bestelling plaats, is er altijd een vertraging! Dit gaat al jaren zo! Ik heb nog nooit gehad dat de bestelling de volgende dag binnen is, meestal duurt het 4,5,6, dagen of nog langer.

Sterke punten: Kwaliteit

Sterke punten: keuzemogelijkheid

grote keuze

Sterke punten: goede site

middelmatig

Sterke punten: Goede acties

Goed product, klantvriendelijk

Sterke punten: Netjes verpakt

Duurde eventjes voordat de bestelling in huis was

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.