Sterke punten: Bestelgenak, traceability order

Verwachting afstemmen ivm corona, dus niet volgende dag in huis. Wekt verkeerde verwachting.

Sterke punten: Alles

Sterke punten: kan ik niet noemen

niet geweldig

Sterke punten: Snelle levering

Duidelijke site . Snelle levering

Sterke punten: goed

Sterke punten: Krijg wat je besteld

Sterke punten: Snelle en goede levering

Supper

Goed geregeld

Sterke punten: -

Waarschijnlijk vanwege de Covid-19 een te lange levertijd.

Fijn bedrijf

Sterke punten: Duidelijk

Sterke punten: goede producten

goede aanbieding, goede levering

Sterke punten: Kwaliteit foto’s

Kan beter op het gebied van retour/ruilen. De service is niet duidelijk op de site en in het systeem aangegeven. Het komt erop neer dat het artikel gewoon terug gestuurd dient te worden en daarvoor de verzendkosten worden berekend en je opnieuw de ‘te ruilen’ bestelling opnieuw moet plaatsen.

Sterke punten: Kwaliteit produkt

Sterke punten: nee het is gewoon goed

mijn ervaring is goed met dit bedrijf

Sterke punten: Goede kwaliteit

Sterke punten: Duidelijk

Prima voor herhaling vatbaar

Sterke punten: Ik wist wel dat de website overbelast was geweest via een mail!

ik heb een goede ervaring met Sloggies

Sterke punten: Xxxxxxx

Matig

Sterke punten: geen

nvt

Sterke punten: Fijne acties

Ik heb altijd goede ervaring met Sloggi maar nu kreeg ik verkeerd ondergoed toegestuurd.

Sterke punten: Nee

Goed en netjes . Ook dat ze aangaven dat bij een actie je langer kon wachten op je product.

Sterke punten: Duidelijke prijsvergelijking

Alles is goed verlopen

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.