Sterke punten: Prijs

Goed geprijsd en goed product.

Sterke punten: Alles oke.

Sterke punten: Vriendelijke klantenservice

Sterke punten: Communicatie over levering, ruim assortiment, comfortabel ondergoed

Fijne winkel met goede producten. Duidelijke communicatie over levering.

Sterke punten: Prima; geen aanmerkingen, was een brievenbuspakketje.

Sterke punten: Alles

Helemaal goed

Sterke punten: Geen

Geen klachten over het bedrijf wel over het geleverde artikel. Helaas kan ik daar hier geen beoordeling over schrijven

Sterke punten: prijs kwaliteit goed

goed, echter vroeger kocht ik katoenen sloggies met kant van katoen, ik zie ze nergens alleen synthetisch

Sterke punten: Kwaliteit is goed

Sterke punten: snelle levering

correcte ervaring

Sterke punten: Snelle levering, goede communicatie.

Altijd goed...!

Sterke punten: Duidelijke communicatie

Sterke punten: de naam sloggie misschien, maar dat is dan ook alles

teleurstellend

Sterke punten: Helaas niet te benoemen

Sloggi Dames ZERO Modal Hipstring, Sloggi Dames ZERO Microfibre, Sloggi - Ever Fresh - Tai. Bevalt echt zeer slecht. Kruipt naar plekken waar je ze niet wilt hebben. Transpireert of je goedkoop synthetisch ondergoed aan hebt. Echt een tegenvaller

Sterke punten: Uiterlijk website en kortingen

Eerste e-mail na bestelling ontvangen dat de verzending vertraagd is, e-mail geeft aan dat het doorgaans max vijf dagen duurt voordat het product weer op voorraad is en hierna geen bericht meer gehad. Bestelling is op 26 maart geplaatst op 16 april nog niet ontvangen.

Sterke punten: Geen

Slechte communicatie en niet aan afspraken houden

Sterke punten: Fijn ondergoed maar als het fout gaat met de bestelling.......

Echt wat een achterlijke servicedesk. Je vraag wordt niet serieus genomen. Ze doen net of ze gek zijn. Geen enkele empathie. Ook geen fatsoenlijk antwoord op de vragen.

Sterke punten: kwaliteit

niet veel ervaring , goed geholpen

Sterke punten: .

Fijne onderbroeken. Slechte bezorging. Zonder bericht is het pakketje afgeleverd bij een ander afhaalpunt.

Sterke punten: Aaa

Sterke punten: Betrouwbaarheid, kwaliteitsproduct

Betrouwbaar, goede service

Sterke punten: Geen idee

Iets gekocht voor het eerst

Sterke punten: Nee, gewoon prima

Sterke punten: Wel snel binnen

Niet zo goed eigenlijk. Omdat ik een nieuwe klant ben, kreeg ik 10 procent korting. Maar de maat bleek niet goed te zijn. Retourzending kost me, ik geloof 3,50 en het kan ook niet omgeruild worden voor een andere maar met de 10 procent korting. Erg jammer. Na een kleine week is mijn geld nog niet teruggestort.

Vreselijk !

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.