Sterke punten: gewoon goed

Sterke punten: Alles werkte zoals het hoorde.

Alles werkte goed.

Sterke punten: Veel verschillende maten

Sterke punten: alle maten voorradig

snelle correcte levering

Sterke punten: Geen

Slecht

Sterke punten: Mooie herenondergoed

Jammer dat de maat pas vanaf 38 gaat. Alles is te groot. Ook vind ik het retourbedrag te hoog.

Sterke punten: Het ziet er allemaal prima uit.

particulier

Sterke punten: ...

Actie 3+1 op een collectie die praktisch uitverkocht is qua gangbare maten is mensen op het verkeerde been zetten. Past meer bij een outlet dan bij een decemberactie :-(

Sterke punten: Alles is prima geregeld bij dit bedrijf.

Uitstekende service !

Sterke punten: Geen opvallend sterke punten

Sterke punten: Snelle keurige levering

Het bedrijf is goed, bestelling keurig op tijd en netjes afgeleverd.

Sterke punten: Niet in het bijzonder

Sterke punten: Prijs

Sterke punten: snelle leveringnvt

die was prima

Sterke punten: N.v.T

Sterke punten: Kwaliteit/ prijs korrekt. Leuke aanbiedingen.

Snel besteld en goed geleverd.

Sterke punten: Snelle levering. Goede website

Snelle

Sterke punten: duidelijk en zoals verwacht

Sterke punten: Snelle levering

Snelle levering en leuke aanbieding

Sterke punten: Retour ook snel verwerkt.

Prima. Zonder problemen.

Sterke punten: geen opvallende punten

Sterke punten: Leuke modellen veel keuze

Wilde stevige beugelloze bh's kopen maar bij het selecteren bleken de leuke modellen alleen voor de slanke dames beschikbaar te zijn en bleven er maar 2 lelijke oma modellen over voor de wat grotere cup. Erg jammer...

Sterke punten: Geen bijzonderheden

Zie retourkosten

Sterke punten: Snelle levering

Op zich wel goed wel weinig info over producten de stevigheid van een bh bevoordeeld ook op de email die ik eerder heb gestuurd niet gereageerd

Sterke punten: Op de website worden allerlei beloftes gedaan over snelle levering. Dat lijkt een sterk punt, maar dat is het niet als die beloftes niet worden nagekomen.

Zoals hiernaast ook onder bedrijfsinformatie staat, worden bestellingen ALTIJD snel geleverd. Ik wacht inmiddels meer dan 5 ½ week op levering van mijn bestelling. Na een algemene vertragingsmelding een dag na mijn bestelling is er verder geen spontane informatie over de stand van zaken gekomen en ook geen aanbod gedaan dan alvast de leverbare artikelen te sturen. Als reactie op mijn vraag wanneer ik mijn bestelling mag verwachten, komt geen enkel concreet antwoord ("onbekend"). Het zal best vaak goed gaan met dit bedrijf als ik naar de ervaringen van anderen kijk, maar de kwaliteit van een bedrijf blijkt naar mijn mening vooral als er een probleem ontstaat. Dan blijkt dit bedrijf slecht te scoren op klantvriendelijkheid en probleemoplossing.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.