Sterke punten: Ik ben de bestelling zelf op gaan halen bij Vetex, woon zelf namelijk in Best

Erg plezierig bedrijf, prima telefonische verkoop !

Sterke punten: Alles is helemaal goed

Super snel geleverd

Sterke punten: geen

Uitermate slecht en klantonvriendelijk. Ten eerste moet je zelf voor de verzendkosten opdraaien, óók als je iets wilt ruilen. Ten tweede, als je iets retour stuurt, hebben ze minstens 14 dagen nodig om je retour te verwerken. Ik betaal via After Pay vanwege dat ik de ervaring heb dat retouren zijn afgemeld bij hen alvorens je überhaupt moet gaan betalen. Niet bij de Sloggies dus, want dat duurt langer dan de betaaltermijn van After Pay. Dit betekent dat ik, terwijl de spullen inmiddels terug zijn bij sloggies, ik toch nog eerst moet betalen alvorens ik het weer terug krijg. Echt te zot voor woorden.

Sterke punten: 🤷🏿‍♂️

Score: 5

Sterke punten: De pasvorm zit perfect...had ik eerder moeten doen!

Keurig netjes op tijd verzonden....geweldig ondergoed past perfect.

Sterke punten: Bestelgemak

Op het verwerken van mijn bestelling na tevreden

Sterke punten: Was bekend met het product en dan is online bestellen makkelijk.

Het was voor het eerst dat ik dit product online bestelde. Het ging goed.

Sterke punten: Goede productinformatie.

Alles is prima verlopen. Het verbaasde me alleen dat de eerste keer hetzelfde product in een envelop werd geleverd, wat prima was want past door de brievenbus. De tweede keer kwam hetzelfde product in een doosje en moest er worden aangebeld? Waren de enveloppen op?

Score: 4.5

Alles is naar wens verlopen.

Sterke punten: ..

Score: 4

Prima. Kwaliteit en goede levering.

Sterke punten: Nee

Alles ging prima behalve retourneren niet iedereen kan thuis copieren

Sterke punten: Mooie prijs,snelle verzending

Sterke punten: nvt

Sterke punten: bestelling verloopt zoals het hoort

Score: 5

Prima.

Score: 4

Ik ben best tevreden, maar om mijn pakket te volgen lukt mij in eerste instantie niet. ik wist ook niet op welk tijdstip van de dag ( eerstekeer ) het pakket aan zou komen. Nadat ik niet thuis was kreeg ik een briefje in de bus wanneer en hoe laat de tweede keer zou zijn, waarom ook niet de eerste keer?

Sterke punten: Geen sterkte of opmerkelijke dingen ontdekt tijdens bestellen. Ook geen zwakke . Gewoon niets speciaals

Gewoon bestellen , niets bijzonders

Sterke punten: -

Bestelling vlot en retourneren gaat eenvoudig

Sterke punten: Geen goed ervaring

Ik heb een bestelling gedaan vanaf 29/8/2019 En tot nu toe niet gekregen , ik heb meerder keer gebeld en ik zal email gaan krijgen van jullie ook nog niet gekregen , ik heb DHL gebeld en hebben ze ik zending van jullie niet gekregen Ik vind niet leuk .

Sterke punten: Nee

Goed te vinden op internet

Sterke punten: De site

Slecht, lezen hun mail denk ik niet, reageren niet op contact

Sterke punten: Bestel gemak & Communicatie.

Nog geen ervaring / heeft geen levering plaatsgevonden.

Sterke punten: Dat er nu ook grote maten worden aangeboden eerst gingen jullie tot mt.52 en nu is zelfs mt 56 te bestellen ik zeg top 👍

Prima,snelle levering,blij dat sloggie's nu ook voor grote maten zijn.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.