Score: 2.5

Product en website goed. Levering onacceptabel. Ligt aan GLS.

Sterke punten: goede website en zeer snelle levering ,geen verzendingskosten

Prima , snel en adequaat

Sterke punten: wel op tijd verzonden maar was vertraagd onderweg

nog geen beoordeling geven was 1e keer

Sterke punten: De producten zelf waren prima. Niets op aan te merken, netjes verpakt.

Ik had twee broekjes met pijpjes besteld, maar kreeg bericht dat ze toch niet leverbaar waren en dat dit 5 werkdagen zou duren. Ik heb toen een berichtje gestuurd met de vraag om de bestelling dan maar te annuleren, want de broekjes zouden dan te laat zijn voor mijn vakantie. Ik kreeg geen reactie terug en een paar dagen later werden ze gewoon geleverd. Een erg chaotische communicatie!

Score: 4.5

het was fout gegaan bij de bestelling, gebeld en direct heel goed opgelost, erg fijn.

Sterke punten: Nee

Prims

Sterke punten: Website werkt snel. Bestelgemak.

Ik had betere communicatie verwacht van zo'n grote organisatie. Communicatie kan beter.

Sterke punten: De kwaliteit van de produkten zijn sterk verbeterd t.o.v. eerdere aankopen waar het de afwerking van boorden aan taille betreft. De pasvorm is uitstekend.

Over het algemeen heel goed.

Score: 3.5

Ik heb het teruggestuurd was te groot hol dat ik mijn geld terug krijg

Sterke punten: Goede prijs

Jammer dat je moet betalen om de spullen terug te sturen. Ook zou het fijn zijn als je het retourformulier niet zelf hoef te printen en in te vullen. Daardoor zou ik nu eerder bij bv Zalando en spartoo bestellen.

Sterke punten: Goed product en snelle levering

Sterke punten: Niet speciaal , uw assortiment is wel veelzijdig.

Op de webside staat regelmatig voor 16 uur besteld de zelfde dag verzonden, dit komt u niet na. De verzending is pas de volgende dag , dat stemt niet overeen met uw bewering op de webside.

Sterke punten: Gewoon goed

wel niet binnen de beloofde een dag in huis, maar toch goed.

Score: 2.5

Eerste keer dat ik besteld heb bij Sloggies.nl, maar waarschijnlijk ook de laatste keer doordat ze mijns inziens niet goed gereageerd hebben op een klacht die ik had over een product.

Sterke punten: gratis verzending !

1e keer besteld wist niet dat Sloggie een eigen website had met vele goede aanbiedingen bovendien.

Sterke punten: -

Score: 3.5

goed online te bestellen

Sterke punten: Kleuren

Leuke aanbieding met leuke kleuren

Sterke punten: ruime keuze in de modellen

makkelijk te vinden via google en alles verliep vlekkloos

Snel bezorgd!

Slecht. Iets besteld niet ontvangen. 2x mail gestuurd geen reactir

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.