Score: 4.5

Snel, accuraat en duidelijke info

Sterke punten: goed

Score: 3

Goed, snelle service

Score: 4

Snelle levering. Helaas retour moeten sturen. Paste niet. Aflevering was prima. Wijze van retour sturen ook prima. Hoop dat terugbetaling ook snel plaats vindt.

Sterke punten: Snelheid

Goede snelle afhandeling

Sterke punten: Duidelijke website

Tijdens de Sloggi actie ondergoed voor mijn dochter besteld. Na een aantal dagen kwam het grootste deel netjes verpakt binnen. Er bleef nog wel wat in nazending staan. Na 7 weken was de nazending nog niet geleverd dus (voor de 2e keer) contact opgenomen. Het zou prettig zijn geweest als de communicatie over de leveringsproblemen vanuit de leverancier zou zijn gegaan en niet (zoals nu) vanuit mij. Maar toen ik met de juiste persoon in contact was gekomen kwam er een nette passende oplossing waar ik erg blij mee was.

Sterke punten: snelheid levering

Score: 4

Bleek noet op voorraad, word geleverd als bestelling compleet is, na tel contact prima opgelost

Sterke punten: Nee

Prima ervaring.

Sterke punten: Goed product gaat lang mee

Draag het liefst sloggies en via de website was een aanbieding 3+1 gratis

Sterke punten: Informeren na bestelling

Goed, product is prima

Score: 5

Sterke punten: Netjes en snel aangeleverd.

Goed.

Sterke punten: Alles keurig verpakkt

Hoe gaat de korting eerste aankoop, snap er niks van. Artikelen prima, levering niet op datum die vermeld stond.

Super snelle levering

Sterke punten: alles zeer duidelijk

Alles prima verlopen, geen op of aanmerkingen.

Score: 3.5

oke

Sterke punten: Alles wat ik hierboven heb aangegeven blijkt dat het sterke punten heeft.

Had jaren geleden al een keer iets besteld en is me toen zeer goed bevallen.

Sterke punten: 0

Zelf moeten 'waarschuwen'dat er nog steeds niets geleverd is. Slogan : vandaag besteld, morgen in huis is absolute ONZIN !!

Score: 3.5

Was goed

Score: 5

Prima Niks op aan te merken

goede ervaring

Sterke punten: nee

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.