Sterke punten: Goede prijs

Snelle levering en niet duur

Sterke punten: Ik draag al jaren het ondergoed van Sloggi en ben er zeer tevreden over. Zou niet anders meer willen. Vroeger altijd gekocht in een winkel, nu voor het eerst via de Website. Is prima bevallen!

Uitstekend.

Sterke punten: Nette en hulpvaardige klantenservice

1 van de 3 producten was niet leverbaar en dus werd mijn hele bestelling vertraagd. Op de site stonden alle artikelen overigens wel als voorradig. Ik had 1 van de producten (die wel op voorraad was) nodig voor een feestje en die was dus niet optijd. Dus bestelling geannuleerd. Annulering werd netjes geregeld echter had ik graag eerder een melding gehad. Ofwel dat het product op de site als niet voorradig stond ofwel de keuze om de rest van de bestelling vooruit te sturen en het missende artikel na te leveren.

Sterke punten: Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling en die heeft de klantenservice voor mij hersteld. Aan de telefoon werd ik snel geholpen en bijzonder vriendelijk te woord gestaan.

Zeer klantvriendelijk

Score: 3

Gaat wel, levering was klote.

Sterke punten: nee

vlotte service

Sterke punten: Het ruime aanbod

Ruimer aanbod dan in de meeste winkels en dat voor een gunstigevprijs

Ok

Score: 3

Staat overal voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis. Echter met kleine letters staat ergens dat het kan afwijken in actieperiode, die er dus vaak zijn, dus niet volgende dag in huis. Erg jammer!

Score: 4

Snelle en goede levering!

Score: 4

Fijn om bij sloggie te bestellen. Komt het na wat op de website staat.

Score: 3

Een gedeelte van de bestelling was toch niet leverbaar terwijl het op de site op voorraad stond. Hier geen bericht over gehad. Na zelf gebeld te hebben zou een deel van de bestelling verstuurd worden. Dit is niet gebeurd. Weer contact opgenomen en die dag dan toch verstuurd.

Sterke punten: nee

De door mij bestelde bh's voldoen uitstekend. De bijbehorende broekjes minder. De bovenrand krult om en dat is erg vervelend.

Sterke punten: Doordat ik bij mijn eerste bestelling bij de afrekeningspagina niet goed de kortingscode had toegepast kreeg ik niet de 10% korting bij het betalen. Een berichtje naar de servicedienst van Sloggies en ik kreeg een berichtje van Joyce terug.W Beste mevrouw Schreurs, Wij zullen het verschil van €4.19 terugstorten op dezelfde wijze als betaald is. U ontvangt later vandaag een verzendbevestiging met track en trace code. Met vriendelijke groet, Joyce Mijn reactie op haar mail was; Dank je wel, Joyce. Ik kan niet anders zeggen, dat de service en communicatie super is.👍

2e bestelling geplaatst op 31 juli 2019 12:32:55 CES, op 02-08-2019 een mail verstuurd met de volgende vraag;Tot nu heb ik geen enkel bericht ontvangen wanneer mijn bestelling geleverd zal worden? Weet u op welke dag en tijd geleverd wordt? Op deze vraag kreeg ik geen reactie. Wederom een vraag verstuurd per mail op 03-08-2019:Op 31-07 heb ik een tweede bestelling geplaatst. Gisten 02-08 heb ik u een mail gestuurd, dat ik deze nog niet ontvangen heb, deze mail is helaas niet door jullie beantwoord. Vandaar nogmaals mijn vraag, weet u op welke dag en tijdstip ik mijn bestelling kan verwachten? Bij de vorig mail kunt u mijn bestelling en factuur en gegevens zien, maar voor de zekerheid stuur ik nogmaals een klein gedeelte van mijn factuur. Duidelijk neem ik aan! Op 05-08-2019 kreeg ik het volgende bericht:Beste Anna Schreurs, Vandaag hebben wij je bestelling klaargezet en is deze per briefpost verzonden. Normaal gesproken heb je jouw bestelling de volgende werkdag in huis. Vandaag 06-08-2019; heb ik nog steeds niets ontvangen.!!! Met vriendelijke groet.

alles prima

Sterke punten: mooie kwaliteit

heel goed

Sterke punten: --

Score: 4

ik bestel zoals ik ook bij andere postorder bedrijven bestel. wat ik wel prettig vind is dat de verpakking niet overdreven groot wordt gemaakt met veel "lucht"erin.

Score: 2

Voor 16.00 uur besteld maar niet de volgende dag in huis. Ik dacht mooi voor de vakantie, niet dus. Nu wordt het terug gestuurd omdat ik op vakantie ben.

Score: 4.5

prima kwaliteit

Zeer goed snelle levering

Score: 3.5

ik heb 1 augustus mijn bestelling retour gestuurd omdat de spullen niet paste. Nog geen bericht van sloggie ontvangen over terug betaling

Sterke punten: Meer dan tevreden

Dit is mijn merk en model. Even was het model uit de collectie toen ik zag heb ik het meteen besteld en bij mijn familie aan laten komen. Ik was weer even in Nederland dat was dus erg handig. Jammer dat dat ze er niet zijn in huidskleur of een kleur wat daar dichtbij komt. Sloggy heeft voor mij de beste pasvorm

Score: 5

Snelle bezorging, goede afhandeling van retourzending.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.