Sterke punten: prima

snelle levering ,vriendelijk

Sterke punten: Niet.

Bestelling plaatsen ging snel maar de afhandeling was niet zo goed: ik kreeg geen goed berichtje over het aanbieden van het pakketje en was dus niet thuis. Ik heb gebeld - kosten 1 euro - en heb een volgende afleverdatum afgesproken. Deze aflevering ging toen wel snel. Wat jammer dat get niet in één keer goed geregeld kan zijn. Gelukkig zijn de broekjes prima! Maar een volgende bestelling zal ik niet meer plaatsen.

Sterke punten: Gratis levering👍

Snelle levering /gratis bezorging /en mooi materiaal

Score: 3.5

Werd een dag later bezorgd dan beloofd.

Sterke punten: Ja, het bestelde was even niet voorradig. Had een dubbelpak besteld, die was niet aanwezig . Werd opgelost door losse artikelen te leveren.

overzichtelijk en snel met orderverweking.

Sterke punten: eindelijk heb ik iets gevonden wat ik onder een jurkje kan dragen zonder dat mijn benen kapot gaan!

geen bijzonderheden, snel gevonden wat ik zocht en prima afhandeling

Toll

Sterke punten: Nee

Heb het idee dat de kwaliteit minder is!

Sterke punten: Sorry, maar vind dit eigenlijk gewoon!

Gewoon goed

Score: 1

Vandaag besteld morgen inhuis is niet gelukt, vervolgens eerste deel van bestelling geleverd maar tweede deel niet. Niks over gehoord. 2x een chatbericht die gewoon kort en zakelijk en onaardig over kwam. Na vakantie maar weer een mail gestuurd. Volgende dag antwoord : bestelling is geannuleerd ! Door jullie. Geen reactie op mijn mail dus. Erg onpersoonlijk zo.

Score: 4

Sterke punten: Gratis snelle levering.

Gezocht naar witte niet voorgevormde bh, uiteindelijk de juiste gevonden en besteld. Ik heb deze de volgende dag ontvangen en gratis toegezonden gekregen.

Sterke punten: Punctualiteit

Uitstekend, bestellen was heel makkelijk

Score: 4.5

Bestelling en aflevering prima en vooral snel verlopen, maar 5 gaat vooral om t product sloggy zero feel bracelet. Ze zitten heerlijk en wil m'n beugel bh's eigenlijk niet meer dragen.

Sterke punten: Prima prijs kwaliteit verhouding

Positief

Sterke punten: Zit goed en zit lekker.

Mooi site. Voor iedereen wat. En maak niet uitbromt of klein. Of de kleur van het materiaal.

Sterke punten: Prima

Sterke punten: Goede info bij vertraagde aflevering

Score: 4.5

Sterke punten: Duidelijke website. Makkelijke zoekfunctie en snelle levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.