Score: 4

Sterke punten: Fijn ondergoed, goede kwaliteit.

Prima spullen

Score: 3.5

Ik heb o.a. een ivoor witte bh/top besteld en een ivoor witte string erbij maar helaas is de string veel witter dan de bh. Aangezien ik geen zin had om er aktie op te ondernemen heb ik de string maar gehouden maar ik had het natuurlijk liever als setje gehad....jammer!

Sterke punten: Snelle en correcte levering.

Goed, snelle levering, duidelijke communicatie.

Sterke punten: Snelheid

Sterke punten: Nee

Tot op heden slecht. Vorig weekend 2 items besteld en tot op heden niets ontvangen. Gebeld zonder weinig resultaat, probleem wordt neergelegd bij de bezorger.

Score: 5

Duidelijke site, snel verzonden en geen verzendkosten.

Score: 5

Besteld , prima bezorgd en top kwaliteit ondergoed

Score: 5

Alles is goed gegaan. Dit was de 1e keer dat ik hier besteld heb en ben erg tevreden.

Score: 3

Alleen via internet

Score: 3.5

De eerste bestelling heeft er 2 weken over gedaan om ons te bereiken, helaas te laat voor onze vakantie. Maar de kwaliteit van sloggies is altijd goed. Verder jammer dat je 3,50 moet betalen om een retour te doen.

Score: 5

ruim assortiment en snelle levering. Ook de maatvoering klopt perfect👍

Score: 4.5

Prima service correcte levering

Sterke punten: Totaal geen sterke punten gevonden Leveringstermijn = nul! Zogezegd ... besteld voor 16u morgen geleverd klopt totaal NIET!

Zeer slechte ervaring! Eerste keer besteld en zeker de laatste keer ... na een week nog geen bestelling ontvangen ! Liever ergens anders meer betalen en een goede service hebben dan hier. ☹️

Sterke punten: ??????????????????

Ik vind het een geweldig merk.

Sterke punten: -

Prima service, snel en goed

Score: 3

Kosten retourzending kunnen beter worden vermeld. Keuze voor de maat van Sloggi zero feel bralette vond ik niet duidelijk. Meer hulp hierbij kan handig zijn. Verkooppunten, zodat ik eerst zou kunnen passen

Sterke punten: Nee, ben tevreden.

Prima.

eerste verrassende kennismaking

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.