Score: 2

De bestelling was helaas niet naar wens, dus ik ga het terugsturen. Het is erg vervelend dat ik niet kan ruilen. Nu moet ik het pakket op eigen kosten terugsturen en dan opnieuw een bestelling plaatsen met weer nieuwe verzendkosten.

Sterke punten: Fijn dat je bij elke slip korting kreeg i.p.v. 3+1 gratis.

Voor de eerste keer besteld, weinig ervaring mee.

Sterke punten: netjes verpakt en afgegeven bij buren zoals vermeld

In de winkels zijn mijn sloggies niet altijd beschikbaar en moet ik terug komen en soms 2 weken wachten. Vandaar dat ik op deze site gekomen ben en tevreden ben. Alleen voor digibeten is het moeilijk te bepalen hoeveel broekjes je moet bestellen bij een actie 3+1

Sterke punten: nvt

nvt

Sterke punten: Grote collectie

De bestelling duurde lang. Op website en bevestigingsmail stond volgende dag in huis, maar het duurde 5 dagen. Retourzending moest ik voor betalen en kon ik niet echt in de buurt inleveren. Voor mij redenen hier niet meer te bestellen.

Score: 4

Overzichtelijke website, bestellen gaat makkelijk. Niet teveel e-mails en toch duidelijke communicatie.

Score: 3.5

redelijk

Sterke punten: Korting bij eerste bestelling.

Goede informatie op de website. Makkelijk bestellen en snelle levering

Score: 3

Xxx

Score: 4

Gemakkelijk, vlot, snel. Levertijd iets langer dan gewend.

Prima levering

Sterke punten: Betrouwbaar

Sterke punten: geen no nonsens

eerlijk en goede kwaliteit

Sterke punten: Zie bovenstaande

Via de website begreep ik volgende dag in huis, dit werd vier dagen later. Doordat ik geen bericht hierover ontvangen heb, werd ik na drie dagen wat ongerust. Misschien even een mailtje met de verwachte vertragingstijd.

Sterke punten: Beetje te maxi. Elastiek van onderbroek in de taille slaat dubbel. Ik ben 1.68 en 65 kilo dus normaal figuur.

Sterke punten: Snelle levering

Product en snelheid van leveren niks op aan te merken.

Sterke punten: Geen

Ik heb een bestelling gedaan. Kreeg een email dat het afgeleverd is maar dat lukt niet. Ik heb nu twee keer een email gestuurd met geen reactie. Zeer teleurgesteld.

Score: 3

Per toeval hier beland. Enige nadeel is om niet iets te beloven wat je niet waar kunt maken. Er staat nl. dat bestellingen voor 16.00 uur geplaatst de volgende dag worden geleverd. Mooi niet dus. Begin van de week besteld en pas zaterdagochtend zijn de producten afgeleverd.

Score: 4.5

Ik heb Sloggie taille slips besteld. Helaas waren ze niet op voorraad en duurde de levering langer.

Score: 2.5

Het is prima verlopen

Sterke punten: Nog geen idee

Was de eerste keer

Fijn webshop snelle levering

Score: 4

Fijne service, erg snelle levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.