Score: 2

Geld niet morgen thuis. Ik heb zondag besteld was allen donderdag thuis.

Sterke punten: Op zich de prijs per 4 onderbroeken. maar je mloet er wel veel moeite voor doen voordat je die in huis hebt. en nu ga ik vier retourneren, vanwege de oubollige naad achterop. die niet vermeld was, kost me wel meer dan 3,00 euro

Het blijkt niet goed mogelijk om naast factuuradres een afleveradres in te vullen. Ik had aanvankelijk het adres van onze zaak ingevuld, wilde dat later wijzigen in dat van de nabije buurtsuper, maar dat verliep bepaald niet vlekkeloos. het ene product is ook eel anders dan op de website; en loopt een naad midden over de achterkant (Sloogi basic plus). Maar dat vermeldt Sloggi niet bij het product. En DHL deed er lang over om het af te leveren. de eerste mail van DHL was meteen een reminder dat ik mijn pakket nog niet hadafgehaald. nee, uiteraard niet. ik wist niet dat het er al was; hadgeen mailtje ontvangen van DHL.

Sterke punten: Nvt

Sterke punten: Snelle reactie via mail

Bedrijf zal goed zijn, maar de website klopte niet na de beetaling

Sterke punten: Goed product

Niet super positief.

Sterke punten: Nee

Waardeloos

Sterke punten: nee

niet duidelijk wanneer geleverd. lijkt heel snel

Sterke punten: Super kwaliteit.

Zeer tevreden, Retourneren mag beter

Sterke punten: De info die je krijgt als het product niet direct leverbaar, vind ik een pluspunt!

Sterke punten: Nee

Heldere website, snelle levering, producten goed

Sterke punten: Goede service.

Helemaal blij,mooi product,draag ze al 20 jaar naar tevredenheid!!👏👏

Score: 1.5

uitstekend

Score: 2.5

Sterke punten: nu nog niet

het was onze eerste ervaring en deze is goed bevallen

Score: 0.5

super slecht. na een paar weken retourzenden nog mijn geld niet terug!! Na een mail hierover krijg ik een standaard antwoord dat er door grote drukte vertraging is opgelopen. Op mijn vraag of ze dan een indicatie kunnen geven hoe lang het ongeveer duurt geen reactie meer. na een maand nog geen geld terug!

Score: 3

Score: 5

Goede service, snelle levering. Top!

Score: 5

Sterke punten: Toegankelijke en duidelijke website

Sterke punten: De producten kwamen netjes verpakt

Score: 2.5

levering duurt erg lang.

Sterke punten: Geen

De levering was echt heel erg slecht Geen track & trace Kwam absoluut niet de volgende werkdag. Nee het pakketje had ik op 26 juni besteld en kwam uiteindelijk pas op 2 juli. Ook nog gebeld met klantenservice over m’n order maar daar is foutieve info aan mij gegeven. Doos was ook nog eens helemaal gekreukt.

Sterke punten: 2 onderbroeken besteld!lkwam levertijd niet na. 1 onderbroek slecht gestikt!mocht retour, na 6 dagen nog niks terug!!bij nader inzien de ander ook slecht gestikt maar 1 keer aan gehad, toen moest ik het zelf maar met de leverancier oplossen!!de onder broek was nog geen week oud!! De retour maar terug laten uitbetalen.Super slechte service!! nooit meer!! was

Sterke punten: Ondermaat/cupmaat past precies.

De bestelling werd vlot bezorgd. De Zero Feel bh's voelen fijn aan en de cup en ondermaat klopten precies. Helaas waren de schouderbanden niet verstelbaar en daarmee voor mij (1.58 m) te lang. Een grote teleurstelling!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.