Sterke punten: Nee

Product prima, alleen vandaag besteld morgen in huis gaat niet op. Duurde 5 dagen

Score: 4

In zijn totaliteit tevreden.

Sterke punten: Nee

Duurde wat langer dan op de site stond. Zou het vd site afhalen dat wanneer je voor ...bestelt het de volgende dag komt. Dan ook geen teleurstelling.

Sterke punten: Alles is uitstekend

Top bedrijf nooit geen ellende met alles goed

Sterke punten: Aanbod is meer dan voldoende. Nadat de bestelling in eerste instantie was vertraagd, kwam hij in tweede instantie eerder dan vermeld.

De bestelling verliep soepel, alleen jammer dat de levering was vertraagd.

Sterke punten: Nee

Het ondergoed is prima, maar twee dagen te laat bezorgd. Voor 16 uur bestellen volgende thuis, dus niet.

Goede levering ,fijn product ,goede pasvorm en kwaliteit

Sterke punten: Snelle levering duidelijke website

Score: 3.5

uitstekende ervaring. Vlotte levering. Ook bij telefonische informatie wordt je correct te woord gestaan.

Sterke punten: fijne medewerker aan de telefoon gehad, na fout van mij

Sterke punten: nee

Slecht, volgende dag in huis, maar de praktijk is zo dat het na 3 dagen nog niet verzonden is. Nog steeds geen geld retour van annulering. Zeer onvriendelijk aan de telefoon.

Goede ervaring

Score: 3

Vooral tijdens acties duurt het een aantal dagen voordat een bestelling wordt verzonden. Dat verwacht ik niet van een bedrijf als Sloggies. Andere bedrijven kunnen het ook binnen een dag, zelfs tijdens acties. Dus waarom moet het bij Sloggie drie dagen duren voordat het pakje wordt verzonden?

Sterke punten: Snelle en correcte levering uit een ruim assortiment

Ruime keuze snelle levering. Kortom perfecte dienstverlening

Sterke punten: prima werkende website

Ik ben zeer tevreden over de aankoop alleen niet over de afhandeling van een klacht die ik heb. ik heb gereageerd op 3+1 artikel, maar kreeg er slechts 3. Ik heb op mijn email hierover niets meer vernomen. ook de levering duurde langer dan gezegd was.

Score: 5

Het duurde een dag langer met de levering.

Sterke punten: Leuke jaarlijkse actie 4 halen is 3 betalen

goed en betrouwbaar bedrijf

Score: 3

1e keer kwam bestelling na 3 dagen en nu de 2e keer zit er 5 dagen tussen. Dat is wel een tegenvaller als je van "voor 16.00 uur besteld morgen in huis" uitgaat. Verder wel oké.

Zeer goed product

Sterke punten: Kreeg keurig een mailtje over dat Mn bestelling wat langer zou duren.

Score: 4

Goed ervaring tot hier toe.

Score: 5

Top. Ondanks de vertraging door de actie tot gehoor gegeven aan mijn verzoek om de artikelen binnen 1 week en voor mijn vakantie te bezorgen . Dat is nog eens service en meedenken met je klant.

Sterke punten: Duidelijke informatie en snel

Goede snelle service, maar omslachtige retourprocedure.

Sterke punten: Nee, niet echt. Je kunt een product makkelijk terug vinden met de zoekbalk. Bestelling plaatsen gaat gemakkelijk.

Mijn ervaring is goed. Website is overzichtelijk. Producten worden juist geleverd.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.