Score: 4

Goed overzicht van de site

Sterke punten: n ee

Sterke punten: Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling

Prima bedrijf. Bestelde producten snel geleverd. Helemaal top

Sterke punten: Op tijd geleverd.

goed!

Sterke punten: Jullie producten zijn goed.

Heb ik al gedaan

Snelle service, prima!

Score: 2

De bezorging via GLS is jammer genoeg niet naar wens verlopen. Toen ik het pakje uiteindelijk had bleek 1 slipje op een punt dubbel gestikt te zijn. Omdat ik geen zin meer had om het retour te sturen via GLS (na deze slechte ervaring)heb ik het zelf maar in orde gemaakt. Jammer. Ik denk niet dat ik nogmaals bestel online.

Sterke punten: nee

Prima volgens afspraak

Sterke punten: Constante kwaliteit, je weet wat je bestelt

Ik ben tevreden of de snelle levering en de constante kwaliteit van de producten.

Score: 3

Woensdagochtend besteld, maandag pas in huis ☹️. Deels veroorzaakt door GLS omdat het pakket naar verkeerde sorteercentrum was gestuurd, maar Sloggie heeft het pakket pas donderdagmiddag verstuurd. Dus vandaag besteld morgen in huis gaat niet op helaas.

Score: 5

Prima Snelle afhandeling Mooi verpakt. Zelfs garantie Goed product.

Sterke punten: Snelle levering, attente klantenservice (ik had een vraag, die heel snel per mail werd beantwoord)

Goed.

Sterke punten: bestellen gaat vlot maar is niet vandaag bestellen en morgen in huis.

Sterke punten: Nee

Bij drukte duurt het heel lang voordat je het product hebt, alleen bij vermelden wordt het direct toegezonden. Wees alert op eventuele drukte tijdens acties.

Score: 3.5

Score: 4.5

Goed alles verloop naar wens levering duurde wat lang.

Sterke punten: Zie ervaringsdeskundige vraag hiervoor.

Blij met het feit dat de 3+1 actie gewoon per stuk verrekend is. Kon ik mooi een broekje uitproberen. Heel fijn dat er geen bezorgkosten in rekening worden gebracht. ( bestelling kwam wel paar dagen later dan aangegeven maar dat is niet er want paste gewoon in de brievenbus. Ook top dat er wat mensen grote maten noemen te bestellen zijn!

Sterke punten: goed levering

Score: 5

Mooie aanbieding en snel geleverd

Snel, makkelijk, prima transactie

Score: 5

Sterke punten: Het is de eerste keer dat ik online besteld heb. Mijn ervaring is heel positief maar ik ken Sloggi al sinds mensenheugenis en het is het enige broekje dat lekker zit.

Score: 2

Zie verbeterverbeterpunt

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.