Score: 4

Het bedrijf blijft investeren in vernieuwing en kwaliteit .

Sterke punten: Ze doen wat ze zeggen te doen. Voldoet daarmee aan de verwachting.

Score: 4

Eenvoudige bestelling, goede service en snelle levering.

Score: 5

Gemakkelijke website en prima product.

Score: 2.5

Bestellen gaat makkelijk, echter niet zo handig dat je via jullie gekozen koerier geen specifieker tijdslot opkrijgt op de dag voor/van de levering. In vergelijking met andere koeriers is dat een minpuntje.

Sterke punten: Precies op datum geleverd zoals in de informatie stond. Top!

Op tijd geleverd en alles compleet. Top!

Score: 4.5

Goed, snelle nette levering

Sterke punten: Snelle levering

Prima ondergoed. Ik was blij dat ze ook weer voor grotere maten dit kunnen leveren.

Sterke punten: Ned

Had besteld, bij bevestiging bleek dat het naar een DHL afhaalpunt ging aan de andere kant van de stad. Terwijl ik GLS thuisbezorgend had aangeklikt. Gelijk actie op ondernomen echter geen gehoor van sloggies.nl, een week na mail nog geen reply. Nu ligt het pakket daar en ik kan het niet ophalen. Hopelijk sturen ze het terug.

Sterke punten: Goede kwaliteit!

Al jaren Sloggi fan.

Score: 4

Vlotte afhandeling, keurig verpakt met eenvoudige mogelijkheid tot retourneren.

Sterke punten: Kan geen extra sterke punten noemen. Dus is altijd beter dan 1 nadeel te noemen.

Dit was mijn eerste bestelling bij Sloggies, maar zal zeker niet mijn laatste zijn. Prima kwaliteit !!

Score: 2

Traag

Score: 4

prima helaas heb ik geen gebruik kunnen maken van korting actie 3+1 GRATIS om dat niet goed gedaan heb bij bestelling

Score: 5

Helemaal goed! Keurig- on line- op de hoogte gehouden omtrent bestelling, factuur en bezorging!

Sterke punten: Snelle levering

Snel besteld, snel geleverd.

Sterke punten: Snelle service

Snelle aflevering bij ophaalpunt. Netjes ingepakt in een doos, alleen de verpakkingen waren allemaal open in de doos gestopt.

Score: 4.5

Prima! Gewoon goed (zoals het hoort).

Sterke punten: Neen

Ik vind de ondersteuning van de zero feel bralette te weinig. Toen ik daarover belde in de hoop advies te krijgen voor een exemplaar met meer ondersteuning zidat ik het kon ruilen moest ik betalen voor het omruilen. Dat vibd ik slecht . Want ik wilde er 3 ruilen voor meer ondersteuning. Ook kreeg ik geen bericht na 3 dagen en moest ik bellen waar de bestelling bleef. Ivm de drukte kon men niet snel leveren. Stuur dan informatie dat dit het geval is.

Sterke punten: Duidelijkheid op de site

Prima, duidelijk en informatief

Sterke punten: Nvt

Eerste keer gebruik gemaakt van deze mogelijkheid ! Teleurstellend dat ik, weliswaar in de aanbieding, bij Hudson €8,00 goedkoper uit ben dan rechtstreeks bij Sloggy ! Desalniettemin eea prima verlopen, geen klachten mbt bestellen en Uw totale afhandeling.

Sterke punten: De prijs

Score: 2

Geen info ontvangen dat iets niet geleverd zou kunnen worden. Heb voor de tweede keer besteld . Dacht nu misschien wel okay,maar helaas.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.