Sterke punten: correct en vriendelijk

correct en vriendelijk

Score: 3.5

Kwaliteit van het product is goed, maar de verwachte levertijd klopt niet.

Alles goed afgehandeld.

Score: 5

Helemaal goed, snelle levering van een mooi product en de prijs helemaal oké! Wanneer nodig bestel ik ze weer bij uw bedrijf. Vriendelijke groet.

Sterke punten: Nee

Snel gevonden, groot assortiment

Score: 4

Duidelijk, snel en goede kwaliteit.

Score: 3.5

Redelijk, vond het alleen jammer dat mijn bestelde items niet de volgende dag werden bezorgd zoals vermeld word. Donderdag voor 4 uur besteld, dinsdag pas binnen i.p.v. vrijdag. Had ook nog gebeld, maar ik werd afgescheept met het feit dat het een actie periode was, en dat het daarom niet eerder geleverd kon worden.

Score: 5

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Sterke punten: Vlg de website voor 16:00 uur besteld de vlg dag geleverd. In mijn situatie op donderdag om 15:30 uur besteld, zondagmorgen een mailtje dat het op maandag geleverd zou worden. Geen mail waarom een andere leverdatum. Erg vervelend

Zie hieronder

Zeer snelle levering

Sterke punten: Goeie producten

Slechte trage levering

Sterke punten: Nee

Score: 4

Sterke punten: goed werkende site

Mijn sloggie zero feel zien er goed uit, kon makkelijk bestellen. Op de site stond voor 16.00 besteld, morgen in huis maar dat was niet het geval. ik had het op donderdag 6 juni besteld en kreeg het pas de dinsdag erna in huis. Het kan natuurlijk zijn dat de pinsterdagen het geval waren, maar dat weet ik niet.

Sterke punten: Het product zelf

Prima poducten. Goede actie 3+1.

Score: 4.5

gewoon goed !!

Score: 4.5

vlotte levering van gewenste producten en zeer tevreden over kwaliteit producten

Sterke punten: De aanschaf verliep goed, maar de kwaliteit van het product kan beter.

De verzending was prima.

Sterke punten: Ik heb goede informatie gekregen en ben daar heel blij mee.

Ik ben blij met dit bedrijf

Score: 3.5

Sterke punten: gemakkelijk en snel

Gaat gemakkelijk en lekker snel

Erg tevreden.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.