Goef

Score: 2

De levering verloopt ronduit slecht. Mijn bestelling is al 5 dagen onderweg. GLS geeft tot 2 x toe aan dat mijn adres niet klopt, terwijl ik er toch al jaren woon. Post. NL kan mij daar toch echt wel vinden. Ik adviseer een betere vervoerder te nemen.

Sterke punten: Snelle levering

Perfect niets op aan te merken

Sterke punten: Prima site met leuke korting en je wordt niet verplicht om 3 stuks te kopen om korting te krijgen.

Prima levering en duidelijke site

zijn fijne onderbroeken

Score: 4

Sterke punten: nee

Klantvriendelijkheid is oke, website klopt niet helemaal. Niet alles is voorradig, terwijl dit wel aangegeven is. De klant is dan degene die mag wachten op teruggave van betaling.

Score: 5

Dat was snel dus positief!

Score: 4

Tevreden

Sterke punten: NVT

Levering liet op zich wachten, omdat het bestelde niet op voorraad was.

Sterke punten: xxx

Sterke punten: groot assortiment

Sterke punten: zie bovenstaande

Sterke punten: Nee

Sterke punten: Wat beloofd wordt is gedaan

Prima geregeld ! Het bestelde is de volgende dag bezorgd. Wat mij stoort is, dat je tegenwoordig bijna nergens meer Sloggi ondergoed (man) kunt kopen. Woon in Vlaardingen, nou echt niet! Toen ik nog werkte kocht ik ondergoed op de Lijnbaan in Rotterdam. Nu is het in winkels iedere keer "nee, mijnheer dat merk verkopen we niet". Ander merk geprobeerd, is niks. Krimpt als een gek. Mijn probleem is opgelost, maar als iedereen via Internet gaat kopen wordt iedere winkel naar de "gallemiezen" geholpen. Jammer.

Goeie ervaring

Sterke punten: Nee!

Levering last erg lang op zich wachten

Sterke punten: De snelle levering, het verloop van mijn bestelling Up To Date

Mijn ervaring......kort maar krachtig..... in 1 woord Geweldig!!!

Sterke punten: Prijsvriendelijk en snelle levering.

Score: 5

Prima.! Was fout gegaan met bestelling, door mailtje te sturen ( in weekend) is dit prima opgepakt en hersteld. Hartelijk dan hier voor.

Score: 5

Goede kwaliteit artikelen. Makkelijk te bestellen en altijd de juiste levering.

Sterke punten: Niet speciaal

Positief

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.