Sterke punten: is prima we zijn tevreden

Voor de vrouw in mijn is het prima

Score: 4.5

Makkelijk te bestellen ,duidelijke foto's en zeer snelle levering.

Sterke punten: Ik bestelde iets na 4 uur en toch werd het de volgende dag al geleverd

Prima, snelle levering

Score: 4

Op de site stond: uit voorraad leverbaar. Dat was niet zo.

Sterke punten: Reageren gelijk op n mail.👍

Zeer goed,klantvriendelijk

Score: 3.5

Bestellen gaar zeer eenvoudig, afleveren duurde wat langer

Score: 5

Prima en vrij snelle levering

Sterke punten: Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

Score: 4

Sterke punten: Nee

Heb 2 bestellingen op 1 dag gedaan, 21 april. De ene was snel binnen. Op de andere wacht ik nog steeds. Na 1 melding dat bestelling vertraagd is niets meer gehoord. Deze is wel betaald. Anders had ik geannuleerd. Dit vind ik niet aanbevelenswaardig. Ik hoop dat ik mijn bestelling spoedig krijg want ik ga op vakantie. Hierdoor is dit mijn 1e en tevens laatste bestelling bij u.

Sterke punten: De info ...top

Prima ..duidelijk en super info

Sterke punten: Producten zijn zeer goed.

Goed.

Alles verliep naar wens.

Score: 0.5

Geen prettige ervaring. Een onderbroek besteld. Kwam met opengescheurde zijkant, in rommelig doosje, aan. Ook de bezorging was onjuist. Ik wilde een DHL punt. Heb dat aangegeven. Pakketje kwam naar huisadres.

Sterke punten: Zelfde als in eerste bericht.

Fijne zaak met betaalbare en fijne producten.

Score: 4.5

X

Sterke punten: snelle levering en info over ophalen pakket.

Score: 3.5

Mijn bestelling werd goed afgeleverd. Helaas was het product te klein. Is terug gestuurd. Moest zelf de verzendkosten betalen. En, ik wacht nog op de terugstorting van mijn aankoopgeld. Liever pas ik ook het product in een winkel, maar niet alle lingeriezaken verkopen Sloggi.

Score: 5

Helemaal prima. Fijne onderbroeken.

Score: 2.5

Ik vind het product prima en bestellen gaat snel en eenvoudig. 1 van mijn bestellingen was super snel binnen. Op de andere zit ik, nu al meer dan een week, nog steeds te wachten.

Score: 3.5

Heel goed . De postbezorger had het pakje voor de deur gelegd, prima vonden wij, dat kan gelukkig nog hier in de wijk. Ik was achter in de tuin bezig, helaas niet opgelet zelf. Verder prima. Heb ze alle vier al aangehad.

Sterke punten: Zie boven

Bestelling ontvangen. Bestelde te klein. Ik wil terugsturen, maar dat is nog niet zo gamakkelijk. Krijg de retourbon niet uitgeprint. Bel op. De bon wordt mij toegestuurd per email. Klink nog steeds goed. Maar bij het DNL depot staat het adres niet in hun bestand. Ik kan dus niet versturen. Mij wordt aangeraden om naar www.dnl post te gaan en ...... maar tot nu toe niets gelukt.

Sterke punten: nee

slechte info zeker bij vragen achteraf

Sterke punten: Gb

Primq

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.