Sterke punten: Ik zocht op "comfortabele bh" google.. en vond gelijk jullie website. Goed bezig dus om gevonden te worden.

Goede navigatie door de website, niet lastig om te vinden wat je zoekt. Goede beschrijving product en kwaliteit/prijsverhouding erg goed.

Score: 3.5

over het algemeen goede info en snelle bestelservice

Netjes en tijdig

Score: 5

Goede service en snel en netjes de producten in huis

Score: 4

Altijd prima en snelle levering

Score: 4

!

Score: 5

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Sterke punten: Ja snelle levering

Snelle en correcte levering

Score: 0.5

Heb 2 maal een negatieve productrecensie geschreven. Deze plaatsen ze gewoon niet op de website. Verder een slechte klantenservice die weigert mee te werken terwijl de fout bij hen licht.

Prima webshop!

Sterke punten: nvt

Score: 5

Great quality, fast delivery.

Score: 5

Sterke punten: Website gemakkelijk te vinden, bestelling heel snel geplaatst en een goede terugkoppeling over de verzending. Allemaal top!

Fijn bedrijf om gemakkelijk te bestellen.

Score: 5

Goede ervaring. Goede verhouding prijs kwaliteit

Sterke punten: Duidelijk en makkelijk

Volgens afspraak keurig geleverd.

Score: 3.5

Met het bedrijf zelf heb ik alleen ervaring met het bestellen en betalen van de producten. Dat verliep gladjes.

Score: 1

Bijzonder slecht

Score: 3

Jammer dat je niet je welkomskortingscode mag gebruiken incombi met die actie van de site zonder dat er staat vermeld alleen 1 actie is geldig

Sterke punten: .Geen vergelijk

Geen vergelijk met andere bedrijven

Sterke punten: .

Sterke punten: ondergoed is van goede kwaliteit.

ik dacht ik doe snel een bestelling wat ik was op dag van levering thuis maar nee 1 dag later een melding dat de levering is uitgesteld. ruim een week later komt lsg dus aan een gesloten deur want ik moest weer werken. geen briefje in de bus. alleen een code per mail die niet werk. gebeld en werd doorverwezen naar depot Wijchen. daar naartoe gebeld en kreeg meteen een grote mond maar uiteindelijk kon het adres toch gewijzigd worden. voor mij nooit meer bestellen bij sloggi. sorry.

Score: 3.5

Goed, maar wel goed opletten. Bepaalde onderbroeken lijken heel veel op elkaar en pas als je ze draag merk je het verschil

Sterke punten: alles okido

alles goed.snel correct en ik ben tevreden

Sterke punten: Aanbiedingen zijn zeer scherp geprijst

Tot op heden heb ik alleen maar goede berichtten over dit bedrijf. Goede service en snelle afhandeling

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.