Score: 5

Prima, gemakkelijk

Sterke punten: Goed product, veel keuze

Goed product, ruime keuze

Sterke punten: Inloggen mag, maar hoeft niet bij een bestelling. Geen verzendkosten. Snelle service.

Snel, gemakkelijk en mooie producten.

Sterke punten: Ze houden je op de hoogte van vertraging van de bestelling

Ik heb artikelen besteld en informatie gevraagd betreffende schat bericht. Dit was heel handig omdat ik niet precies wist hoe de pasvorm was. Ik kreeg binnen enkele minuten antwoord. Top!

Sterke punten: Snel en goed

Makkelijk te bestellen en het was snel binnen . Danku

Score: 4

Goede kwaliteit en snelle levering

Score: 5

Score: 2

Product had eigenschappen die niet op de site vermeld staan

Sterke punten: Nvt

Zeer snelle levering en makkelijke website

Sterke punten: alles verloopt gladjes en zonder problemen.

Alles verloopt gladjes en goede informatie. Alleen deze site geeft problemen dit had ik eerder ingevuld en nu opnieuw, tevens lukte het niet dat of ja te drukken of je sloggies zou aanbevelen. Sloggies site werkt beter.

Sterke punten: Goed georganiseerd

Sterke punten: Zie mijn uitleg boven.

Een hele mooie overzichtelijke website. Ontzettend makkelijk te vinden was je zoekt. Mooie aanbiedingen. En vooral een hele snelle levering.

Sterke punten: Website is perfect

Super! Ik kan niet anders zeggen!

Sterke punten: nvt

Bestellen gaat gemakkelijk, levering perfect en op gestelde time

Sterke punten: nvt

sloggi top besteld

Sterke punten: x

eerste ervaring prima

Sterke punten: Ruime keuze

Mail zijn tegenovergesteld. Eerst krijg ik mail dat er helaas een leverprobleem is en het duurt nog 5 werkdagen . De volgende dag krijg ik track en tracé

Sterke punten: Nee

Goed, snel en complete bestelling.

Sterke punten: snelheid

weinig keus in mijn segment

Sterke punten: zeer snelle levering!

Prettig en snel geleverd en blij met mijn Sloggies.

Score: 4

Prima site, bestellen gaat heel makkelijk en het is snel in huis.

Sterke punten: Nee , online besteld, dik tevreden

Eerste ervaring en bestelling bij dit bedrijf, zeer tevreden !

Sterke punten: nee het lijken kopien van de sloggies uit de winkels

niet zo positief

Sterke punten: Nee

Alles is naar wens verlopen.

Sterke punten: ja

al meerdekerenbstelt

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.