Sterke punten: Genoeg keuze

Hebben wat ik wilde, niet meer in winkels in onze omgeving. Snelle levering.

Uitstekende ervaring

Score: 5

De Sloggies zijn een plezier om te dragen.

Sterke punten: Snelle verzending

Duidelijke website, snelle verzending, alles de volgende dag in huis.

Score: 4

Heel tevreden.Jammer dat er niet meer kleuren zijn.Nog meer jammer dat jullie met GLS zaken doen

Sterke punten: neen

nog niet eerder mee te maken gehad.tevreden,

Sterke punten: Snelle levering

Ervaring met het bedrijf prima.

Sterke punten: Ik kreeg een mail dat mijn bestelling niet meteen leverbaar was. Daar baalde ik van, want ik had het bewuste artikel al snel nodig. Maar in de mail stond ook vermeld dat je contact op kon nemen met de klantenservice om eventueel te kijken of er een alternatieve kleur of iets dergelijks geleverd kon worden. Dat heb ik gedaan. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de lijn en het was geen probleem om de bestelling om te zetten naar het artikel in een andere kleur dat wel meteen leverbaar was. Ik had mijn bestelling zoals beloofd de volgende dag in huis. Super geregeld en goed dat dit in de mail ook al aangegeven wordt dat dit mogelijk is.

Sportondergoed besteld

Goede kwaliteit, pasvorm. Snel geleverd. 👍👌

Sterke punten: nee

Sterke punten: De aanbieding om zonder verzendkosten te leveren.

Aardig, bestelling duurde langer doordat het product niet op voorraad bleek te zijn, daarna verkeerd geleverd waardoor ik weer naar de post moest om te retourneren. Uiteindelijk alles ontvangen.

Sterke punten: Nee

Score: 2

2x besteld.

Sterke punten: Snelheid

Prima materiaal Vlotte en correcte service

Sterke punten: Alles gebeurde op afgesproken manier. Het bestelgemak was prima (voor ons ouderen) En het product draag ik al jaren met plezier

Voor het eerst dit bedrijf ingeschakeld. Voorheen altijd de fysieke winkel, weshalve ik het product kende. Procedure liep van a t/m z prima

Sterke punten: Nee . Ga zo door.. perfect.

Goed bedrijf. Voorbeeld voor andere bedrijven

Score: 5

Bestelling prima gegaan en goede levering!

Score: 5

Sterke punten: snelle levering en goede kwaliteit

bestelling snel geleverd, kwaliteit product goed

Sterke punten: Retourzending snel afgehandeld.

Goed bedrijf om online te bestellen

Score: 4

Twee beha's besteld die de volgende dag in goede staat zijn geleverd

Score: 2.5

Valt op dat de retourkosten á €3,50 niet uitnodigend is, zeker bij retour van 1 SLogggi BH, jammer!!

Score: 4

Betrouwbare leverancier. Leveren het produkt zoals beschreven.

Score: 5

Leuke aanbieding. Goede onderbroeken. Super snel in huis.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.