👍🏻

Score: 3.5

Prima, sloggies netjes geleverd

Sterke punten: nee

geen ervaring heb voor de eerste keer besteld

Sterke punten: Chatten met medewerker ivm met kiezen juiste model

Score: 5

nog nooit eerde iets besteld, maar zeker aan te bevelen. geen verzendkosten,ook top

Sterke punten: De Klantenservice was ronduit vriendelijk. GLS was weer eens een adres kwijt, het werd keurig afgeregeld.,

Volledige miskoop. De betreffende slip laat na 2 keer wassen in de fijnwas zonder te dragen al elastiekeindjes in de taille zien. De slip is zwaar en log, brede tailleband met log dik extra label midvoor. Pijpjes te sloppie en tailleband te strak, De sport0bh heeft een krakkemikkige ritsluiting, die juist wel zwaarder van uitvoering had mogen zijn alsook de onderrand, juist bij een grotere maat. Van beide items kloppen de maten niet goed. Prijskwaliteit verhouding is echt onvoldoende

Snel geleverd netjes verpakt

Score: 5

Voor de eerste besteld, voor herhaling vatbaar.

Sterke punten: Goede communicatie

We zijn zeer tevreden over jullie product.

Sterke punten: Bestelling is goed gegaan. Ik vind de info op de website niet optimaal.

Goede en snelle levering

Sterke punten: Toen artikel uitverkocht was stelden ze een goed alternatief voor

Score: 3.5

Even zoeken,maar nu tevreden

Goede en snelle service

Sterke punten: Mooie aanbiedingen voor een goed product

Sterke punten: Nee

Het product is vel duurder dan bij de Makro

Sterke punten: Zie boven.

Goede website. Veel keuze. Snelle zending.

Sterke punten: Mijn bestelling gaf aan op voorraad pas 2 dagen later kreeg ik een mail dat de sloggi niet op voorraad was. Tot op heden wacht ik nh nog steeds op mijn bestelling.

Website en bestel gemsk oke. Levering is een ander verhaal

Sterke punten: Snellen service

Vlot en keurige bezorging.

Sterke punten: Dat ik voor alle onderdelen 5 sterren kan geven, wil zeggen dat het niet beter kan!

Ik ben uitermate tevreden!

Score: 5

Snel en makkelijk te bestellen en te betalen met iDeal. Heb de Tai Double Comfort besteld die.heerlijk comfortabel zitten en nooit irriteren.

Sterke punten: Ze doen wat ze beloven

Makkelijk en snel geleverd

Score: 4

Goede keus, kwaliteit en service

Score: 4

niet alles op voorraad met goede afhandeling

Sterke punten: Nvt

Al jaren fan van Sloggi, toch een klein uitstapje naar een ander merk en merkloos soortgenoot gedaan. Wat ik beter niet had kunnen doen, dus met gierende banden weer terug naar de altijd goed zittende sloggi. Het uitstapje betrof - eerlijk gezegd- de financiële kant. Want de sloggi’s zijn wel aan de prijs maar.......... na mijn uitstapje bleek goedkoop ook duurkoop. Voor de variatie zou ik ook bij de maxislips een kanten tailleband zien.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.