Score: 5

Goed product en snelle levering.

Sterke punten: Misschien het materiaal.

De eerste keer.

Score: 3

Makkelijk bestellen en snel. Alleen erg jammer en vreemd dat op de site vermeld stond dat ik bij een bestelling van 2 onderbroeken de 3e er gratis bij kreeg. Helaas wel 2 broeken betaald en ontvangen maar geen gratis 3e exemplaar. Als het zo is dat de actie niet meer geld, haal het dan in ieder geval van de site af, nu voel ik mij misleid door Sloggies.

Sterke punten: nee

Sterke punten: Goede communicatie, bijv als artikel niet op voorraad is

Prima webshop, snelle service. Jammer dat voorraad niet aangegeven wordt, inmiddels al twee keer later verstuurd omdat artikel niet op voorraad is. Hoef niet echt lang te wachten, maar toch langer dan verwacht.

Sterke punten: Neen

zie onderstaand

Score: 4

👍

Sterke punten: Sloggies heeft al jaren een erg consistente kwaliteit, maar is niet echt goedkoop.

Prima. Ik wist wat ik wilde bestellen, ben bekend met het product en weet de juiste maat.

Score: 2.5

Pas een keer bij dit bedrijf iets besteld; bestelling niet moeilijk, maar van de belofte om binne 2 dagen de bestelling te leveren kwam totaal niets van terecht; als ik naar een winkel was gegaan was ik meteen geholpen en ook de prijs was dan hetzelfde geweest.

Sterke punten: Prettige fijne ondergoed

1e keer goed

prima gegaan!

Lange levertermijn

Sterke punten: Vindt het fijn en goed product! En goede kwaliteit!

Score: 4.5

Sterke punten: ging prima

Sterke punten: Nee

Het was voor mij heel duidelijk wat en hoe ik kon bestellen. Gebruikersvriendelijk

Sterke punten: Duidelijke site

Zeer tevreden met aankoop maar levertrrmijn 1 werkdag halen ze helaas niet... 2 weken bijna

Sterke punten: Algemeen Goed.

Score: 3.5

Al vele jaren klant van dit bedrijf omdat ik een sloggie fan ben.

Sterke punten: nee

goed contact via telefoon.

Sterke punten: geen

slecht in 1 woord

Sterke punten: nee

helaas kan ik dit bedrijf niet aanbevelen. Ondanks herhaalde verzoeken geen reactie op vragen over pasvorm en maatvoering. Zeer trage levering. Het enige wat wel lukt is meteen geld afschrijven van creditcard!!

Score: 4

Redelijk

Score: 5

Score: 3

Bestelling was compleet en in orde dus prima. Alleen was de bestelling 30 december gedaan en pas 9 januari! Verzonden. Dus wel erg veel vertraging....

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.