goed hoor

Sterke punten: Overzichtelijke website

Snelle levering, tegenvallend product

Sterke punten: Geen

Op tijd besteld, veel te last binnen en zeer slechte communicatie.

Sterke punten: Fijn dat sloggies via deze weg nog te krijgen zijn.

Bestellen ging makkelijk en vlot, maar ik ben erg teleurgesteld in het product. Wat is er met de vertrouwde sloggie gebeurt? Ik koop deze onderbroeken al meer dan 30 jaar om drie redenen; katoen, zit lekker, ziet er netjes uit. Helaas is de stof veranderd. De witte onderbroeken zijn zo dun dat je er alles doorheen ziet, en ik vraag me af hoe veilig deze stof is voor iemand die alleen tegen katoen kan.

Score: 4

Zeer goed over te spreken, toppie...

Score: 1.5

ik moest langer op de bestelling wachten dan dat op de site staat hij is uiteindelijk bij buren verderop in de straat afgeleverd maar dat wist ik niet er was geen bericht achter gelaten

Bestellen ondergoed dames

Score: 5

Prima! Duidelijke informatie op de website en snelle afhandeling van de bestelling!

Sterke punten: Nee

Valt me een beetje tegen. Er is geen gratis retour en het materiaal van de slips is lubberig. Deze slips bestel ik in ieder geval niet meer.

Score: 2.5

Gekregen wat ik besteld heb.

Sterke punten: geen idee

Score: 4

Vond het handig hoe ik kon bestellen niks op aan te merken

Score: 5

Duidelijke site en snelle levering.

Score: 5

bestellen en leveren gaat snel. Helaas hebben ze niet meer alle soorten/maten die ik graag zou willen.

Prima correct bedrijf

Probleemloos

Sterke punten: -

Score: 2

op 30 december 3 sloggi's besteld (actie liep volgende dag af) pas op 8 januari geleverd. Veel te lang zelfs gedurende oud en nieuw.

Sterke punten: leugens

slecht order 2 en je krijgt er 3 ik heb er maar 2 gehad wat een bedriegerij!

Score: 3

Hoi 1ste keer ging goed , 2de bestelling voor 1600uur niet de volgende dag in huis, maar een mail dat het misschien nog 5 werkdagen duurt??

Score: 4

Goed, al meerde keren wat besteld.

Sterke punten: nee

duidelijke info op website

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.