Score: 4

Prima, duidelijk en makkelijk.

Score: 4.5

Prima ervaring met sloggies.nl, dit was reeds mijn derde bestelling bij deze zaak.

Sterke punten: Voorraad, kwaliteit

Producten voldoen aan verwachting

Sterke punten: Het product zelf

Herenonderbroeken besteld

Sterke punten: Goede prijs kwaliteit verhouding

Overzichtelijke en duidelijke website. Goede communicatie.

Score: 4

Ik ben al jaren klant. De producten zijn goed. Goede klantvriendelijkheid.

Sterke punten: Snelheid levering

Score: 5

prima informatie over het product. Uitstekende kwaliteit.

Score: 5

Snelle levering van het juiste product tegen een prima prijs.

Sterke punten: Ik draag al jaren deze slips, zo nu en dan moeten ze vervangen worden. Voor het eerst besteld omdat ik geen had om te shoppen. Goede pasvorm, blijft mooi in de was en draagt comfortabel .

Goede ervaring. Voor het eerst besteld.

Score: 3.5

Niet alles vond ik heel duidelijk. Ik heb meerdere sloggies maar kan nooit duidelijk weten welke dat zijn, is altijd gokken. Ze kunnen wel iets duidelijker zeggen welke welke is. Ze zetten het materiaal erbij, maar misschien erbij zetten hoe het voelt? Als in veel rek, weinig rek. Glad stof, katoen.

Sterke punten: n.v.t.

Sterke punten: overzicht van de producten

zeer goed

Sterke punten: Snelheid

Sterke punten: Grote keus en wordt goed op de hoogte gehouden. Kan niet zeggen snelle levering, dat kan beter.

Mijn ervaring met het bedrijf is goed maar ze moeten een andere bezorgdienst zoeken!

Sterke punten: professioneel

Zie beneden.

Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: Nee

Over het algemeen goed, doe het vooral voor de producten en niet persee het bedrijf

Goed en simpel

Fijn

Sterke punten: Snelle levering.

snel geleverd.

Sterke punten: Draag deze merk al jaren.

Niets te klagen

Sterke punten: Duidelijk en overzichtelijk

Prima niets aan toe te voegen

Score: 4

Duidelijke site, goede info na bestelling

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.