Score: 5

Prima ervaring . De onderbroek is niet een die bij mij past ! Hij heeft een gestikte bilnaad en daar heb ik last van . Gevoelig typ . Ik heb er nu twee over en die moet ik terugsturen ! Maar ik heb geen retour bon , kunt u mij daarbij helpen ?

Score: 4

Sterke punten: Pasvorm is super ook voor de wat grotere maat

Na al die jaren maken ze nog steeds ondergoed wat super heerlijk zit. Alles klopt en is in verhouding, pasvorm en bedrag, en ze gaan nu in iets meer tinten wat ook wel leuk is 😊

Score: 5

Sterke punten: Goedkoper dan in de winkel.

Makkelijk om thuis tebestellen.

Sterke punten: Nee normaal.

Sterke punten: Nvt

Nvt

Sterke punten: Netjes verzorgde aflevering binnen acceptabele tijd

Een prettige ervaring. Bestelling ging goed, levering was voor een netjes verzorgd ingepakt wel jammer dat ik het niet bij een postnl-punt kon ophalen. Die zijn voor mij toch een heel stuk makkelijker bereikbaar (gamma, eigen parkeergelegenheid).

2 + 1? Niks van gemerkt. 8 stuks gekocht, 8 stuks betaald

Sterke punten: Snelheid en fijne onderbroeken

Fijne onderbroeken en makkelijk bedrijf

Score: 4

gunstige ervaring en tevreden met de levering

Score: 5

prima website en snelle levering

Sterke punten: --

Sterke punten: Goede kwaliteit. Snelle levering. Goed op de hoogte houden.

Prima. Wel veel reclame mails.

Score: 3.5

ik bestel al jaren bij jullie voorheen in de winkel

Score: 3

website goed levertijd slecht

Sterke punten: Geweldig product - maar NOOIT op deze site kopen!

Hopeloos. Echt hopeloos. 25 november besteld; nadrukkelijk gecontroleerd en er stond bij "beschikbaarheid: op voorraad", en op elke pagina op de site staat "voor 16:00 besteld, morgen in huis!". Fantastisch. 26 november ontvang ik een mail: "momenteel niet voorradig". Hoe dan? Dat had dan toch op de site moeten staan? "doorgaans duurt het maximaal 5 werkdagen" tot levering in zo'n geval. OK, ik wacht. En wacht. En wacht. 6 december nagemaild. VIER WEKEN LANG niks gehoord. 23 december nogmaal nagemaild, met de dringende vraag om een oplossing. Antwoord: geen oplossing. Opties die ik krijg: nog langer wachten (maar zonder enige indicatie hoe lang het nog duurt), of bestelling annuleren. Daarop gevraagd om een acceptabel voorstel, vergelijkbaar product voor dezelfde prijs, maar daartoe is men NIET bereid. DAT maakt NUL sterren in totaal. Tot nooit meer.

Sterke punten: Nee het is goed zo 👍

Goed. De bestelling was gemakkelijk en de beloofde bestelling kwam op tijd.

Sterke punten: gunstige aanbieding toen ik bestelde

uitstekende snelle levering

Snelle levering, goed assortiment

Sterke punten: Goede informatie op de website.

Snelle service.

Score: 2

Ik koop al meer dan 15 jaar sloggies. Echter de laatste twee keer ben ik niet echt tevreden. Heb net drie nieuwe ontvangen en bij twee laten na een keer wassen al naadjes los. Dat ben ik niet gewend van sloggie ondergoed.

Sterke punten: Correcte prijs en levering

Ervaring goed , juist misverstand betreffende hoeveelheid maar dat kan ook aan mij liggen , was 4 +2 gratis ik er 8 besteld om er 12 te krijgen maar was niet zo , wel juiste prijs verrekend per stuk dus dat ok

Score: 3

Bestelling en betaling oke! Aflevering heeft erg lang geduurd. Retourmogelijkheid: prima

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.