Score: 5

Sterke punten: Duidelijkheid

Prima! Houden je op de hoogte en komen afspraken na.

Sterke punten: jzskjrdthgzl/dm

nhfvsekjrzgnv

Sterke punten: Geen, ik koop het liever in de winkel.

Sloggi ondergoed is fijn maar het online bestellen werkt niet prettig. Als je iets moet ruilen kan het niet. Ook niet in een winkel.

Score: 3

We deden een bestelling in een week dat we thuis zouden zijn. Op de website stond dat alles in voorraad was. Nu bleek dit niet zo te zijn. Dagen later werd de bestelling natuurlijk wel aangeboden maar dan zouden we niet meer thuis zijn en moest het afgeleverd worden in een afhaalpunt. Voor mij was dit niet zo gemakkelijk want het afhaalpunt is een eind van huis en ik heb geen vervoer.

Sterke punten: Goede website.

Prima ervaringen geleverd volgens afspraak

Sterke punten: nee

Sterke punten: Dacht het niet.

Tot op heden slecht. Hoe durf je om een beoordeling te vragen terwijl de goederen nog steeds niet geleverd zijn en wel vooruit betaald !!

Sterke punten: Zeer tevreden. Vlotte levering!

Sterke punten: Makkelijke en snelle levering.

Sloggies dragen fijn, maar na een tijdje trek je hem altijd kapot. Qua duurzaamheid niet goed. Graag betere materialen.

Sterke punten: Altijd 2+1 prijs

Snelle levering van goede producten met een prima prijs.

Sterke punten: Duidelijke communicatie bij vertraging.

Goed. Duidelijke communicatie.

Sterke punten: Leuk om een tegoedbon van €5 te krijgen. En er zat een klein cadeautje in het pakje.

Goed, tevreden.

Sterke punten: snelle levering

heb geen problemen gehad met de bestelling en alles is goed verlopen met verzending en zo. zal in de toekomst nog beroep doen voor bestellingen

Sterke punten: Correcte levering.

De ervaring met dit bedrijf is goed.

Sterke punten: Werkt anel

Score: 5

Score: 4.5

Prima geregeld

Sterke punten: Snelle levering, prima service, fijne producten

Snelle levering, prima service, fijne producten

Sterke punten: Heel fijn dat jullie de korting van de Sloggi’s acties in het voor- en najaar gewoon per artikel berekenen, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel artikelen je wilt kopen. En bedankt voor de sleutelhanger, hartstikke leuk!

Altijd super! Snel geleverd, keurig verzorgd.

Prima snelle levering

Sterke punten: Ik ben al bijna vergeten dat er ook nog ander ondergoed bestaat.

Kwaliteit.

Score: 4.5

Mooie spullen voor een goede prijs

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.