Score: 5

lekkere vlotte levering en veel keus

Sterke punten: Ruime keus en goede beschrijving

Heel positief; ruime keus en snelle levering

Score: 5

Ik heb dames en heren ondergoed besteld en de levering is naar behoren geschied!

Sterke punten: nee

niets bijzonders

Tevreden

Score: 5

Prima! Goede website, bestellen transparant en goed.

Sterke punten: Goede kwaliteit spullen. Veel keus.

Mooie website, snelle levering, duidelijke communicatie, netjes verpakt.

Sterke punten: nee

altijd keurig en op tijd. Sloggie heb ik al jaren en ben er zeer over tevreden.

Sterke punten: Ja hoor, kijk maar naar de antwoorden die ik hierboven heb gegeven.

Goed!

Score: 4

Gaat heel makkelijk en snel.

Sterke punten: Goede aanbieding

Goede snelle afhandeling

Score: 2.5

Dit soort vragenlijstjes wordt je niet veel wijzer van. Ben meer geïnteresseerd in vragen over de kwaliteit van de geleverde producten!

Een goed bedrijf

Sterke punten: Ja, de duidelijkheid over het product.

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf.

Sterke punten: IK zou niet weten welke.

Mijn ervaring van het geheel vind ik goed, en ik weet waar ik een volgende keer moet zijn

Goed!

Prima levering.

Besteld via website

Score: 2

Het product viel tegen en daarna moest ik ook nog 2,50 extra retour kosten betalen via de post! Jammer dat dat niet gratis kan! Zou niet volgende keer weer opnieuw bestellen bij Sloggi!

Sterke punten: zicht baarheid artikelen in wit. b.v. achtergrond een kleurtje.

de ervaring is goed.

Sterke punten: Snelle levering

Moeilijk mijn type Sloggie te vinden op site. Verder verliep alles probleemloos. Bestelling

Sterke punten: Nee

Sterke punten: Een ruim en vooral een veelsoortig aanbod. Er wordt goed nagedacht over her draagcomfort, met ingedrukte type en maat. Bij de basisslips is het label heel gemakkelijk te verwijderen.

Verschillende soorten slips besteld.

Score: 4.5

prima service

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.